18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 68,6
TBP 107,4%
Hitrate 46,3%

Anorthosis-Olympiakos Nicosia-15. May 2021 19:30

Units 2/10 Tabte
Anorthosis vs Olympiakos Nicosia
Anorthosis vinder
May 15, 2021 19:30
Udgivet May 8, 2021 06:23
Kamp: Anorthosis – Ol. Nicosia
Tip 1
Odds: 3.50
Bookmaker: Betfair
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . .. . . . . . .. . . . . .. .. .

Cypern, Pokalfinale. Både Anorthosis og Olympiakos Nicosia har udspillet sin rolle i ligaen og har nu fokus på pokalen lørdag d.15. Betfair har åbnet kampen helt forkert, og ligger måske for meget vægt på at Olympiakos Nicosia har vundet de to seneste indbyrdes opgør.

Anorthosis har en storklub på Cypern men har været væk fra toppen de sidste 4-5 år. Nu er de på vej tilbage og kan vinde deres første titel i 13 år. Truppen er stærk med flere landsholdet spillere fra B/C nationer. De var med helt fremme inden mesterskabs slutspillet men faldt siden tilbage, og det lader til at fokus på flyttet til pokalen, hvor de slog APOEL i semifinalen men tabte kampene rundt om de to kampe. De har dermed ikke noget at spille for i ligaen og roterer formentlig på den baggrund. I skrivendestund har de to nævneværdige fravær, som retfærdigvis svækker dem hvis de fortsat er ude til finalen. Midtbanespillerne Artymatas (fast/anfører) og Micha (fast).

Olympiakos Nicosia er en mindre klub og kom med i mesterskabs slutspillet på yderste mandat. De er den mindste af Nicosia klubberne og har ikke vundet noget af betydning i 40+ år. Formkurven er opadgående med point i deres sidste fem kampe men set over hele sæsonen har de været de dårligeste af de bedste. De har slået Anorthosis to gange indenfor de sidste to måneder men begge sejre kom før eller efter en pokal kamp for Anorthosis, hvilket kan have spillet en rolle for dem. Set over de sidste par år har værterne det indbyrdes overtag. Senest var midtbanemand Pechlivanis (rotation) fraværende.

De to primære årsager til spillet er at Anorthosis og Olympiakos Nicosia har mødte hinanden fire gange denne sæson. Anorthosis har i gennemsnit lukket i odds 1.65 (to vundet og to tabt). At de nu skal give dobbelt op er der ingen fornuft i. Sammen tid har de græske bookmakere åbnet med 1.90-1.95 for at Anorthosis vinder kampen. Det vælger bookmakerne udenfor Grækenland/Cypern at toppe med 3+.

Cashpoint med 3.05 for 1 tallet.


Anorthosis – Olympiakos Nicosia Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Anorthosis
Olympiakos Nicosia
Odds are subject to change. Last updated 15. maj 2021 19:53.

Anorthosis – Olympiakos Nicosia Head 2 Head


Skriv et svar