Anguilla-Panama-6. June 2021 02:00

Anguilla vs Panama
Panama -4.50 (AH)
02:00 6. juni 2021
Units 2/10
Vundet
Udgivet 5. juni 2021 09:53
Kamp: Panama-Anguilla
Tip: 1 -4,5
Odds: 2,17
Bookmaker: Bet25
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Concacaf, VM Kval. Panama tager hjemme imod miniputterne fra Anguilla. Gæsterne er blandt de ringeste i regionen mens Panama har et stærkt hold

Panama kæmper mod den Dominicanske Republik om videre deltagelse i VM kvalen. Med seks point efter to kampe, kan de spille sig op på 1. pladsen med en sejr her. Panama er de bedste af de næst bedste i Concacaf. Truppen er fin med flere spillere der til dagligt er at finde i Europa eller Sydamerika. Mest nævneværdige er forsvarene Escobar, Murillo, midtbanemand Cooper samt angriberen Torres. Alle er enten at finde i Europa eller gode amerikanske klubber.

Anguilla er en lille ø nation med blot 15,000 indbyggere. De regnes som Concacaf’s svar på San Marino. De har siden første landskamp blot vundet to kampe. Begge mod andre svage ø nationer. I denne kval har de også udspillet sin rolle efter tre nederlag og en målscorer på 0-10. I deres sidste 10 kampe har de tabt ni og spillet én uafgjort men lukket hele 50 mål ind. Truppen består primært af lokale amatører fra den hjemlige liga men krydret med en håndfuld englændere der spiller lokal fodbold, og ikke er kontraktspillere. De spillede for tre dage siden i Guatemala mod Dominica, hvor de tabte 3-0. Nu skal de rejse lidt syd på og møder en bedre modstander.

Panama er stor favoritter her og kan taget et stort skridt mod næste kval runde med en sejr. De er blandt de bedste regionalt og burde ikke have nogen problemer. Alle spillerne er fuldtids spillere og spiller tilmed for deres bedste nationale klubber, i Europe eller i Sydamerika. Anguilla kan ikke matche dem og spørgsmålet er hvor meget de kan begrænse nederlaget. Anguilla har tabt fire af de sidste otte kampe med 5+ mål. Gode chancer for en gentagelse her.


Anguilla – Panama Odds


Anguilla – Panama Head 2 Head


Skriv et svar