Angola vs Namibia – 27. jan. 18:00

Fodbold icon
Africa Cup of Nations finale | African Nations Cup
Angola vs Namibia
Under 0.5 mål i 1. halvleg
Tippet til 2.38
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 27. jan. 10:12

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Knock out-kampe er ofte præget af defensiv kontrol.

✅ Begge nationer er normalt ret defensivt anlagte.

✅ Namibia som underdogs har bragt sig hertil via en solid defensiv.

Vi er nået til 1/8-finalerne, og dette må siges at være en ret overraskende en af slagsen, hvor enten Angola eller Namibia kommer til at sikre sig en plads i kvartfinalen. Namibia overraskede med sejr over Tunesien og uafgjort over Mali – begge gange ved at holde nullet, mens Angola vandt deres pulje med 7 point foran bl.a. Algeriet og Burkina Faso.

AFCON plejer at være præget af mange målfattige kampe, og det bliver altid ekstra udtalt af, at det nu er knock out-kampe, hvor der er ekstra meget på spil. Denne chance er stor for begge nationer, og derfor ser jeg også en kamp, hvor det kommer til at handle om at undgå frem for at opnå – særligt i kampens første minutter.

Angola har ganske vist scoret seks mål i gruppespillet, men det er bestemt ikke, fordi man har vadet i chancer. Imod Algeriet scorede man på straffespark, og det var eneste afslutning på mål og nærmest eneste egentlige chance. I 3-2 sejren over Mauritanien scorede man på en standard og et afrettet spark og i 2-0 sejren over Burkina Faso var det igen efter en standard og til 2-0 efter en ripost, der mest af alt mindede om et målmandsdrop. Angola skabte kun 6 afslutninger i kampen og var i store dele underlegne.

Dermed ikke sagt, at der ikke kan komme mål på standarder, afrettede skud, straffespark eller andet i dette opgør, for de tæller jo det samme. Det viser blot et billede af, at Angola ikke har været så dygtige til at skabe chancer, som man skulle tro ud fra 6 scorede mål, og overfor en Namibisk defensiv, der ikke åbner op, så tror jeg, de kan få udfordringer med at skabe mulighederne.

Angola spillede da også den ene målløse kamp efter den anden i kvalifikationen, og i de tre seneste AFCON- og VM-kvalifikationskamp endte det 0-0.

Namibia tabte 4-0 til Sydafrika i en kamp, hvor man var skidt kørende, men også mødte et godt og dynamisk sydafrikansk hold, der ganske vist blev sat i gang af et straffespark. Ellers indkasserede Namibia hverken mål mod Algeriet eller Mali, som må betragtes som værende de to stærkeste hold i puljen. Namibia stod stærkt defensivt, og de havde virkelig gode evner i disciplinen at afvise indlæg og direkte bolde.

Omvendt lavede Namibia kun et enkelt mål i gruppespillet og i de seneste to gruppespilskampe havde de blot en enkelt scoring indenfor rammen samlet set. Namibia er altså ikke noget offensivt festfyrværkeri, og derfor forventer jeg også, at man igen kommer til at stå lavt og forsøge at kontrollere defensivt, hvor man så kan gå på omstillinger og standarder. I hvert fald vil det være en fordel, hvis Namibia først gør kampen åben mod slutfasen.

3 af Namibias seneste 4 kampe frem mod AFCON endte med en målløs 1. halvleg. På keeperposten er man en smule udfordret med store fejl og ny og næ, og det kan være en hindring, men ellers ser jeg gode muligheder for en “nullert” til pausen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Angola – Namibia Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Angola – Namibia

Angola: Skader og karantæner

Namibia: Skader og karantæner

Angola – Namibia Head 2 Head

Flere Tips

15. apr.
19:30
Units 1/10
Tippet til 1.99
22:00
Units 4/10
Tippet til 2.15
16. apr.
Units 2/10
Tippet til 3.50
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar