18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -9,2
TBP 96,5%
Hitrate 39,3%

Angers-Nantes-19. September 2021 15:00

Units 5/10 Vundet
Angers vs Nantes
Over 2 mål
19. september 2021 15:00
Marathonbet
Tippet til 1.71
Udgivet 16. september 2021 15:52
Det høje odds virker baseret på Nantes’ få scorede mål og Angers’ få mål imod. Sagen er at Nantes har produceret mange chancer i de seneste par kampe, mens Angers har tilladt mange.

Dårlige Nantes-afslutninger og en stærk Angers-keeper Bernardoni er en del af billedet, men det er held og uheld altså også. Med andre ord: Odds for mange mål er for høje i dette vestfranske lokalderby.

Chancevurdering for Over/Præcis/Under 2 mål: 45-28-27. Bemærk at ComeOn har odds 1,72 for Over 2 mål, dvs lidt bedre end Marathonbets 1,71 (en systemfejl betyder at sidstnævnte bruges i dette tip). Man kan også gå efter det mere satsede Over 2,5 mål odds 2,3 hos bl.a. Unibet og ComeOn. Ellers snuppe kompromiset: Over 2,25 mål: odds 2,0 hos Bet365.

Angers har åbnet sæsonen med 11 point i fem runder og en målscore på 9-2. Flot, men senest var angevinerne heldige med at få 1-1 i Brest (og runden forinden burde 2-0 over Rennes snarere have været 3-1 eller 3-2). Det tunge forsvar halsede gang på gang efter de hurtige Brest-angribere.

Gæt hvad Nantes også har? Kvikke offensivfolk. Fløjene Simon og Bukari er lynhurtige og driblestærke. Kreatør Blas og lange angriber Kolo er også hurtige på fødderne. Desværre havde Kolo taget de forkerte støvler på i seneste weekends 0-2-tab mod Nice, for hans afslutninger var ineffektive, men han kan gøre det bedre. I maj var hans fem mål i fire kampe en stor del af forklaringen på at Nantes reddede sig fra nedrykning. Og nu har han fået sund konkurrence; tilbagevendt efter en skade fik store Coulibaly et kvarter på banen mod Nice, og nu har han nok luft til mere. Ditto med den skudstærke midtbanemand Cyprien, sommertilgangen der missede sæsonstarten pga en skade, fik de sidste fem minutter i sidste weekend.

I den anden ende var den dynamiske Angers-offensiv, efter en forrygende sæsonstart, usædvanligt bleg mod Brest. Men nu kommer lynhurtige Cho & Co op mod den slasklangsomme Nantes-midterforsvarer Pallois. Det skal og bør de kunne udnytte. Nantes har desuden problemer på backpladserne. Ikke så meget til højre hvor Appiah ganske vist stadig er ude, men hvor Corchia er en nydelig erstatning (er faktisk bedre fremad). Primært til venstre hvor både Traoré og Fabio (brasilianeren spiller helst til højre) er formsvage.

Angers – Nantes Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 19. september 2021 15:00.

Angers – Nantes Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. En 19-årig Nantes-spiller fik hjertestop under torsdagens træning. Han fik hjertemassage og blev bragt på hospitalet hvor han indtil videre holdes i koma. Der var tale om reserveholdets træning, men den uhyggelige hændelse præger nok hele klubben.

Skriv et svar