18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -25,2
TBP 90,2%
Hitrate 35,2%

Angers-Marseille-22. September 2021 21:00

Units 4/10 Tabt
Angers vs Marseille
Marseille vinder
22. september 2021 21:00
Cashpoint
Tippet til 2.25
Udgivet 19. september 2021 22:58
Marseille har momentum med tre ligasejre i træk og bør også have gode chancer mod angevinernes tunge centerforsvar.

Chancevurdering for 2tallet: 47%.

Det skal i øvrigt blive interessant at se Angers' 3-4-3-formation mod Marseilles 3-3-3-1.

Angers fik en flot sæsonstart, men har set svage ud i seneste to kampe, en heldig 1-1 hos Brest og denne søndag en 1-4-lussing mod Nantes. Hvor den lynhurtige angriber Cho burde have befundet sig som en fisk i vandet mod slasklangsomme Pallois, men han blev puttet i lommen. Det risikerer han også mod Marseilles velspillende tremandsmidterforsvar.

I front har Marseille muligvis klasseangriber Milik tilbage efter en længere skadespause, men en start bliver det næppe til. Efter at have brillieret på venstrekanten fik den unge hurtigløber Dieng nemlig chancen som frontløber i søndagens 2-0-sejr over Rennes, og det gik vældig godt; han scorede et rigtigt centreforwardmål til 1-0. Han bør også få muligheder mod Angers; omkring og bag sig har han nemlig en række fremragende kreatører, fra Payet over Konrad de la Fuente til Ünder. Og såmænd også Harit der blev skiftet ind for Konrad mod Rennes og kvitterede med et fint mål.

Marseille har et hårdt program – spillede Europa League i Moskva i torsdags (uheldig 1-1 mod Lokomotiv) – men har en bred trup. Payet var ikke med i Moskva (mindre skade), men var tilbage og i hopla mod Rennes. Hvor midtbanemand Kamara til gengæld blev startsparet.

Angers – Marseille Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Angers
Marseille
Odds are subject to change. Last updated 22. september 2021 20:55.

Angers – Marseille Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

2 kommentarer

  1. Milik mangler stadig hos Marseille, men meget værre: Payet må stå over. Bevares, Marseille har alternativer, fx Harit eller Gerson, men de har ikke Payets klasse.

    Hos Angers er der tvivl om driblekongen Boufal.

  2. Angers bænker nok Boufal og v-wb Doumbia, Marseille startsparer nok Ünder, de la Fuente og Guendouzi. Hmm. Inkl fraværet af Payet er det en ret så svækket Marseille-offensiv.

    Franske medier forventer:

    Angers : Bernardoni – Manceau, Traoré, Thomas – Cabot, Mendy, Mangani, Lage – Fulgini, Cho, Capelle

    Marseille : Lopez – Saliba, Balerdi, Peres – Rongier, Kamara, Gueye, Gerson – Lirola, Dieng, Harit

Skriv et svar