Angelina Gabueva vs Nefisa Berberovic – 14. maj 2022 13:00

Internationaux de Strasbourg, Kval. | WTA
Gabueva +2,5 partier i første sæt
Tippet til 2.00
Units 3/10
Vundet +3,00
Udgivet 14. maj. 10:46
WTA Strasbourg kvalifikation grus.

Nefisa Berberovic kommer til turneringen i ganske elendig form, med masser af nederlag i de seneste kampe. Hun er kun 3/6 i vundet/tabte kampe i 2022, og har tabte de seneste 4 kampe, hvor to af dem har været ganske overraskende nederlag, hvor hun var stor favorit inden kampen.
Derfor har jeg svært ved at forstå at Berberovic skal være så stor favorit imod Angelina Gabueva. Gabueva spillede også kvalifikation til turneringen sidste år, hvor hun spillede fint op med Papamichail. I år kommer hun fra kvalifikationen i sidste ugens grus turnering i Saint-Malo, hvor hun tog sæt fra Hozumi.

Spillet her bygger klart mest på den dårlige form Berberovic kommer i. Gabueva er ikke en spiller, som normalt gør sig bemærket på WTA niveau, men jeg kunne sagtens se denne kamp blive tæt. Gabueva startede rigtig godt i hendes kamp i sidste uge, derfor vælger jeg et spil på første sæt. Jeg var tæt på at vælge at hun skal vinde sættet til odds 3,75, men går med den lidt mere konservative udgave, og vælger at spille hende +2,5 partier i førte sæt, til odds 2. Jeg synes også at Berberovic dårlige form tiltaler et spil på første sæt, da jeg godt kunne se hende spille sig mere ind i kampen.

Angelina Gabueva – Nefisa Berberovic Odds


Angelina Gabueva – Nefisa Berberovic Head 2 Head


Flere Tips

2. jun.
Units 2/10
Tippet til 2.42
20:30
Units 1/10
Tippet til 2.05
20:45
Units 2/10
Tippet til 2.05
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar