Andrei Arlovski vs Jake Collier – 1. maj 2022 03:00

Arlovski vinder
Tippet til 1.72
Units 5/10
Vundet +3,60
Udgivet 27. april 2022 22:25
UFC on ESPN 35. Co-main event i Las Vegas. Sværvægt.

Arlovski er længder foran sin modstander, når det kommer til evner og rutine. Han er blevet stoppet en masse gange, så hans kæbe er altid en reel fare, men han har lært at passe på sig selv, så kun de bedste fanger ham. Collier har ikke vist, at han tilhører den klasse.

Det taler for spillet:

•Arlovski har uendelig meget mere rutine. Han har vundet denne slags kamp mange gange før.
•Arlovski er rent teknisk en dygtigere striker, som har klare fordele med sin størrelse og speed.
•Arlovski bør lande med mere autoritet. Han forstår at implementere sin kamp og vinde runder.
•Arlovski har vundet fem af sine seneste seks kampe mod modstandere på niveau med Collier.
•Collier er ret tung og endimensional. Hans sejre har været tætte mod overkommelig modstand.

Det taler imod spillet:

•Collier er yngre og bør stadig forbedre sig, mens Arlovski med garanti er langt forbi sin prime.
•Collier er primært en brawler. Han kan overbevise dommerne med aggression og højt output.
•Collier besidder ikke stor power, men han har formentlig nok til at ryste den aldrende legende.
•Arlovski har tabt hele elleve kampe på knockout. Hans kæbe vil altid være et stort spørgsmål.
•Arlovski er blevet markant sværere at fange med årene, men dette har hæmmet hans offensiv.

Odds

Arlovski er favorit overalt på markedet. Betfair giver 1,62 på en hviderussisk sejr, Nordicbet giver 1,64, Bwin og Cashpoint giver 1,65, Marathonbet giver 1,66, Comeon giver 1,68, 888Sport, Mr. Green og Unibet giver 1,69, mens Bet365 giver 1,72. Min chancevurdering ligger omkring 65-35, hvilket giver en flot betvalue på 111,80 % på veteranen.

Jeg forstår ikke rigtigt, hvorfor bookmakerne bliver ved med at sætte næsten den samme linje til alle kampe, hvor Arlovski møder en ung og begrænset modstander. Vi ved, at den hviderussiske legende ikke længere tilhører eliten, men han er stadig en god test for fightere på vej frem. Hvis man drømmer om at blande sig i toppen af divisionen som f.eks. Tuivasa, Rozenstruik og Aspinall, så skal man slå ham, men fightere på lidt lavere niveau plejer at falde i den samme fælde, hvor de bliver outpointet fra distancen, mens de venter på en åbning.

Arlovski besidder stadig rigeligt med speed og bevægelighed, mens han forstår at passe på sig selv og har nok power til at sætte sig i respekt. Det er en afgørende forskel, når man taler om niveauer i sporten, om fightere udnytter fejl, eller om de skaber åbninger. Lins, Sherman, Felipe og Vanderaa tilhører den sidste kategori. Det samme gælder for Collier, som sidste sommer endda tabte på point til Felipe. Han har endnu ikke bevist over for mig, at han besidder det ekstra, der er påkrævet, hvis man skal tage næste skridt fremad. Så længe UFC bliver ved med at matche Arlovski op på denne måde, så længe han bliver ved med at præstere stabilt, mens bookmakerne bliver ved med at vurdere hans kampe så tæt, så går jeg tungt på ham.

Andrei Arlovski

Hviderusland
43 år (4. februar 1979)
33-20, 2 NC, 17 KO, 3 sub
Ortodoks
Højde: 193 cm.
Rækkevidde: 196 cm.
Vægt: 112 kg.

Andre ”The Pitbull” Arlovski er tidligere UFC-mester på sværvægt. Han har bl.a. besejret Vladimir Matyushenko, Tim Sylvia, Fabricio Werdum, Ben Rothwell, Roy Nelson, Brendan Schaub, Antonio Silva, Travis Browne, Frank Mir, Stefan Struve, Philipe Lins, Tanner Boser, Chase Sherman, Carlos Felipe og Jared Vanderaa, han har en NC mod samme Sylvia og Walt Harris, mens han bl.a. har tabt til samme Sylvia og Silva samt Pedro Rizzo, Fedor Emelianenko, Brett Rogers, Sergei Kharitonov, Anthony Johnson, Stipe Miocic, Alistair Overeem, Josh Barnett, Francis Ngannou, Marcin Tybura, Tai Tuivasa, Shamil Abdurakhimov, Augusto Sakai, Jairzinho Rozenstruik og Tom Aspinall.

Jake Collier

USA
33 år (23. oktober 1988)
13-6, 5 KO, 4 sub
Ortodoks
Højde: 191 cm.
Rækkevidde: 199 cm.
Vægt: 120 kg.

Jake ”The Prototype” Collier er tidligere mester på mellemvægt hos Resurrection Fighting Alliance. Han har bl.a. besejret Gabriel Checco, Ricardo Abreu, Alberto Uda, Marcel Fortuna, Gian Villante og Chase Sherman, mens han bl.a. har tabt til Vitor Miranda, Dongi Yang, Devin Clark, Tom Aspinall og Carlos Felipe.

Andrei Arlovski – Jake Collier Odds


Andrei Arlovski – Jake Collier Head 2 Head


Flere Tips

28. september 2022
18:00
Units 1/10
Tippet til 2.07
6. oktober 2022
Units 3/10
Tippet til 1.71
30. september 2022
21:00
Units 5/10
Tippet til 1.82
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar