Andre Fialho vs Cameron VanCamp – 8. maj 2022 03:40

Welterweight | UFC
Andre Fialho ITD
Tippet til 1.72
Units 6/10
Vundet +4,32
Udgivet 6. maj 2022 15:09
Andre Fialho (15-4) vs. Cameron VanCamp (15-5-1)


Andre Fialho fik for to kampe siden muligheden for at kæmpe mod den underholdende kæmper Michel Pereira på short notice, og derved fik han foden inden for UFC døren. Han overraskede endda ved at vinde 1. runde, men måtte se sig slået i 2. og 3. runde, og tabte derfor en forholdsvis tæt decision. Det var på mange måder en meget positiv og overraskende debut. I hans næste kamp mod Miguel Baeza var han igen underdog som forventet, men hev en TKO hjem i 1. runde mod den mere erfarne UFC kæmper. Fialho er en solid striker med meget power i hænderne, samtidigt med at han har en god chin og har derudover et over gennemsnitligt MMA game. Der er god grund til at han er stor favorit i dette matchup. Nu står Andre Fialho i den modsatte lejr som den "erfarne" UFC kæmper der tager imod en debutant.

Cameron VanCamp fik sent i 2021 muligheden for at få en UFC kontrakt på short notice, da Jim Miller måtte trække sig ud mod Niklas Motta. Desværre blev denne short notice kamp heller ikke til noget, og VanCamp måtte blive siddende på bænken lidt endnu. Nu har han fået muligheden for at få sin første UFC kamp mod Andre Fialho. VanCamp fokuserer helst på wrestling/grappling delen og ønsker at få kampen ned på gulvet hurtigst muligt. Det har lykkedes ham på den regionale scene, hvor han generelt har haft god succes med at finde submissions. Stående er disse to kæmpere på et helt andet niveau, og jeg regner med at VanCamp ikke så nemt kan Fialho ned på gulvet.

Jeg regner med at vi ser en kamp hvor VanCamp gør hvad han kan for at få kampen på gulvet, men vil blive forceret til at stå op og strike med Fialho. Fialho er niveauer over VanCamp når det kommer til striking, og når først Fialho finder sin rytme, vil mulighederne for en KO/TKO opstå. Vinderlinien på Fialho er utrolig dyr og har tilnærmelsesvis ingen værdi. Derfor kigger vi på Fialho ITD (B365), som betyder at Fialho finder en stoppage.

Fialho ITD ligger pt. i 1.72 (58.1%), men jeg mener at vi skal op på 65-70% i chancevurdering, hvilket giver en betvalue på over 111.8. Da det er et prop bet vi er ude i, vælger jeg at sænke risikoen for at undgå en højere varians. Jeg har derfor valgt at spille på Andre Fialho finder en stoppage til odds 1.72, med en risiko på 6 ud af 10 units.

—————————————
Edges:

Technique (Boksning) – Fialho
Technique (Kickboxing) – Fialho
Cardio – 50/50
Speed – Fialho
Wrestling – Fialho
Grappling – edge til VanCamp
Power – Fialho
Andre Fialho – Cameron VanCamp Odds


Andre Fialho – Cameron VanCamp Head 2 Head


Flere Tips

1. oktober 2022
Units 3/10
Tippet til 1.79
15:00
Units 5/10
Tippet til 1.88
15:00
Units 3/10
Tippet til 2.30
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar