Anderlecht vs FCSB – 27. oktober 2022 18:45

Profit
945,0
TBP
106,6%
Hitrate
47,0%
3098 Tips
Fodbold icon
Europa Conference League Grp. B | Europa Conference League 1
Anderlecht vs FCSB
Anderlecht -1.50 (AH)
Tippet til 2.00
Units 5/10
Tabt -5,00
Udgivet 27. okt. 00:33

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Anderlecht skal vinde og kan ikke bruge uafgjort til noget som helst.

✅ FCSB har opgivet Conference League pga. dårlige resultater i den hjemlige liga.

✅ Der er kaos i den rumænske klub, hvor træneren ikke fik lov til at gennemføre sin opsigelse.

FCSB ligger sidst med et enkelt point, og selvom man har en matematisk chance for avancement, så virker det yderst usandsynligt, da en sejr i dette opgør vil sende Anderlecht ud og give dem nul og niks at spille for i sidste runde, hvor SIF så kan nøjes med et enkelt point, mens FCSB skal slå West Ham. Jeg tror da heller ikke, at rumænerne tror synderligt meget på det, og jeg vil blive overrasket, hvis de ikke sparer mange spillere endnu engang.

Det så man effekten – eller mangel på samme af i kampene mod SIF, hvor man tabte begge opgør 5-0 og mildest talt leverede på et pinligt niveau. FCSB har været i stor krise, men tre sejre på stribe i den hjemlige liga har sendt dem op i tabellen, og det er alt, der betyder noget for den tidligere storklub. Derfor kommer de næppe i stærkeste, og det bliver sandsynligvist også svært at holde motivationen oppe, når man intet har at spille for.

FCSB’s træner, Nicolae Dica, havde egentlig sagt op efter andet 5-0 nederlag til Silkeborg, men han fik ikke lov af den gale ejer, der befalede ham at blive indtil de lå i toppen. Endnu en prioritering af ligaen, og det skal give overhånden til Anderlecht, der har alle muligheder for at spille sig i en god position inden sidste gruppekamp på Jysk Park i Silkeborg.

Anderlecht er ganske vist også i en lille krise, og det resulterede i tilskueruroligheder i weekenden, hvor fansene afbrød kampen, da man kom bagud med 3-1 til Standard Liege. Resultaterne har været dårlige, men stats fortæller trods alt en anden historie i mange af kampene, og modstanden bliver næppe den samme. Anderlecht har dog en stærkere trup på papiret, end det man har fået ud af den, og det har skabt frustrationerne. Det er naturligvis ikke så glimrende for spillet, men det afholder mig ikke fra at gå på dette odds i Anderlecht-favør.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Anderlecht – FCSB Odds

Anderlecht – FCSB Head 2 Head

Flere Tips

24. sep.
20:45
Units 5/10
Tippet til 1.91
Units 1/10
Tippet til 1.72
Units 4/10
Tippet til 1.91

Skriv et svar