America MG vs Santa Cruz – 15. mar. 01:30

Profit
253,3
TBP
112,1%
Hitrate
48,8%
894 Tips
Fodbold icon
Pokal | Pokal
America MG vs Santa Cruz
Santa Cruz under 0.5 mål
Tippet til 1.75
Units 2/10
Vundet +1,50
Udgivet 13. mar. 16:30

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ America MG har fået en god start på 2023. Ubesejret i Mineiro efter ti kampe. Har lidt luft mellem kampene og kommer formentlig i noget der ligner stærkeste.

✅ Santa Cruz spiller på mange heste. Lokalt i Pernambucano, i Copa do Nordeste og i Copa do Brasil. Dette bliver deres fjerde kamp på ti dage.

✅ America MG har gjort klogt i at holde på stammen fra 2022. Spillerne kender hinanden og ved hvad der forventes. Ingen nævneværdige fravær.

America MG har fået en god start på sæsonen. De står med det ene ben i Mineiro finalen, efter en 0-2 sejr mod Cruzeiro senest og er fortsat ubesejret. Mancini har gjort klogt i at holde på stammen af spillere og de har ramt jorden løbende. Mod de andre store har de hentet 2* sejre mod Cruzeiro og et flot uafgjort resultat ude mod Atletico MG. Eftersom de kun har Mineiro og Copa do Brasil at fokusere på henmod sæson start i april, er der gode chancer for at startopstillingen kommer til at have flere startere i blandt.

Santa Cruz har været mindre imponerende. De er med lokalt i i Pernambucano, hvor de indtager en skuffende 9’endeplads og er i fare for at rykke ned. I Copa do Nordeste går det lidt bedre og de har stadig en chance for top 5 men et svært slutprogram. Netop kamp-programmet kan blive en hæmsko for Serie D holdet. Dette bliver fjerde kamp på ti dage og fire andre venter inden kalenderen viser april. Træner Ribeiro er også ude og bede om forstærkninger. Truppen er ved at være slidte efter 18 kampe siden starten af januar og en håndfuld spillere står med udløb snart. Økonomien er dog begrænset og det kræver afgange før klubben har råd til tilgange.

America MG er en velsmurt maskine. De er i god form, har en sammenspillet trup og kan tillade sig at sætte noget der er tæt på stærkeste opstilling på banen (kun en back fraværende). Santa Cruz er et par niveauer under dem og har ikke imponeret. Trætte ben og et generelt niveau-forskel mellem de to kan blive udslagsgivende. Selvom America sætter 3-4-5-6 rotations spillere på banen. Gode chancer for at de holder målet rent og kommer sikkert videre.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

America MG – Santa Cruz Odds

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

America MG
Santa Cruz
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 15. mar. 01:29.

Forventede startopstillinger America MG – Santa Cruz

America MG: Skader og karantæner

Santa Cruz: Skader og karantæner

America MG – Santa Cruz Head 2 Head

Flere Tips

23. mar.
Units 5/10
Tippet til 1.83
20:45
Units 2/10
Tippet til 2.08
20:45
Units 1/10
Tippet til 3.25
Vis flere

1 kommentar

  1. America MG har alle på nær midterforsvar Eder (fast) klar. Han har dog kun spillet 4 af 10 kampe i år.
    Det forventes nogle rotations spillere får en startplads men hvor mange er uvist.

    Santa Cruz er uden midtbanespillerne Pereira (fast), Erick (fast), Ceara (fast). Kanterne Ariel (backup) & Rian (rotation) samt angriber Michel Douglas (rotation). Kun to naturlige midtbanespillere tilbage i truppen.

Skriv et svar