Always Ready vs Nacional – 8. mar. 01:30

Fodbold Copa Libertadores
Always Ready
Nacional
8. mar.
01:30
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

8. mar.
01:30
Always Ready vinder 2. halvleg
Tabt -3,00

Units

3/10
Always Ready vinder 2. halvleg %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Always Ready nyder godt af højderne hjemme i El Alto. Stadion er beliggende 4150m over havets overflade.
  • Nacional er opmærksomme på de geografiske udfordringer som venter dem. Træner Recoba påtaler det presser dem meget og at slippe derfra med et 1-0 nederlag er et godt udgangspunkt.
  • Always Ready er utroligt stærke hjemme. Blot én af de sidste 18 hjemmekampe tabt.

Analyse

Always Ready fik for første gang deres hjemmebane godkendt af Conmebol. Det betyder at de spiller hjemme i El Alto i Copa Libertadores. Det er verdens højst beliggende professionelle fodboldklub små 4150m over havets overflade. Det var hvis ikke den primære så en medvirkende årsag til deres overbevisende 6-1 over Sporting Cristal i seneste kval runde. Desværre for værterne er første målmand Baroja tvivlsom. Backup Rodriguez har dog spillet to kampe denne sæson. Always Ready har siden starten af 2023 spillet 18 hjemmekampe i El Alto. 12 af dem er vundet mens alle point-tab kom mod andre bolivianske bjerg-hold. De scorede 46 mål fordelt over de 18 kampe.

Nacional er et storklub i Uruguay og som følge heraf faste deltagere i Copa Libertadores. Dette bliver dog en prøvelse udover det sædvanlige og det er noget man italesætter i klubben. Nacional og spillerne har aldrig prøvet at spille så højt oppe før. Montevideo er et lavtliggende område og har i øjeblikket omkring 25 grader. El Alto er som nævnt 4150m højt, 10 grader omkring kickoff og regn. Træner Recoba har som spillet prøvet højderne før og nævner blandt andet om spillere som begyndt at bløde ud af ørene, fik kvalme og generelt havde svært ved at få vejret. Det siger sig selv at det ikke er ideelle forhold at spille under.

Nacional kommer med et det udgangspunkt at et 1-0 nederlag er tilfredsstillende. Skal Always Ready have en god chance for at gå videre skal de som minimum vinde med 2+ mål her. Måske endda et mål mere, da returkampen bliver en helt anden størrelse. Som kampen skrider frem bliver det fysisk svære og svære for gæsterne og det kan de højde vante værter udnytte. Fine chancer for at Always Ready vinder 2. halvleg.

Find flere fodboldtips på SpilXperten.

 

Flere spilforslag

16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:30
Jasmine Paolini vs Sara Errani Porsche Tennis Grand Prix WTA
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar