18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 72,2
TBP 107,8%
Hitrate 46,4%

Altyn Asyr-FK Khujand-14. May 2021 17:35

Units 2/10 Vandt
Altyn Asyr vs FK Khujand
FK Khujand +0.50 (AH)
May 14, 2021 17:35
Udgivet May 13, 2021 19:17
Kamp: Altyn Asyr – Khujand
Tip: X2
Odds: 1.91
Bookmaker: Nordicbet
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .

AFC Cup. Altyn Asyr fra Turkmenistan tager imod Khujand fra Tajikistan. Kampen spilles dog i Tajikistan og med tilskurer. Khujand kommer i kamp form mens Altyn Asyr spiller første kamp siden november.

Altyn Asyr blev som bekendt Turkmeniske mestre sidste sæson og fik derfor en billet til AFC Cup gruppe spillet. Grundet Covid-19 spilles alle kampene dog i Tajikistan. Her ankom Altyn Asyr d. 12/5 og er ved at forberede sig til første gruppekamp. Altyn har været med nogle år i træk efterhånden, og fik seneste i 2019 spillet sig videre fra gruppen. De er blandt de bedre sub-top hold i denne del af Asien men deres helt store ulempe nu er at deres liga har ligget stille siden november. Som følge heraf har de ikke flere udenlandske spillere tilbage og alle mand er lokale. Dog er 7-8 mand inde omkring Turkmenistans landshold.

Khujand blev to’er i Tajikistan sidste sæson efter storholdet Istiqlol og fik dermed en billet til AFC Cup. Det er dog tredje gang de er med men de er ved at markerer sig som et tophold derhjemme og får international erfaring. Khujand har gang i deres nationale liga, hvor de efter seks kampe indtager førstepladsen med 13 point og hele 14 mål scoret. Khujand har blot et par mand inde omkring landsholdet men har fire udlændinge med her i form af den estiske målmand Alexei Matrosov, uzbekiske forsvar Samandar Ochilov den kazakhstanske forsvar Maxim Grek og russiske angriber Artyom Serdyuk.

Det er første gruppe kamp. Khujland spiller hjemme i Tajikistan (I hovedstaden, Dushanbe) og de har fået lov til at lukke tilskuer ind. Gæsterne (der står som hjemmeholdet) ankom til byen blot 48 timer før kampe, og har ikke spillet en kamp af betydning i et halvt år og har ingen udlændinge med.

Khujland har forbedre chancer for at tage point her.


Altyn Asyr – FK Khujand Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 12:45.

Altyn Asyr – FK Khujand Head 2 Head


Skriv et svar