Almeria vs Sevilla – 11. mar. 21:00

Fodbold LaLiga
Almeria
Sevilla
11. mar.
21:00
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

11. mar.
21:00
Sevilla 0.00 (AH)
Push +0,00

Units

7/10
Sevilla 0.00 (AH) 1.61*

Tip-boosters:

  • Sevilla har i weekenden bekræftet, at intet mindre end syv stamspillere er tilbage i truppen i forhold til den seneste kamp mod Real Sociedad. Det taler i høj grad for spilforslaget.
  • Almeria er fortsat uden en eneste sejr i sæsonen og spillerne og truppen har formentlig allerede mere eller mindre indstillet sig på, at man spiller i den næstbedste række fra næste sæson.
  • Sevilla har normalt et godt tag på Almeria, hvor man har vundet fire ud af de seneste fem indbyrdes kampe.

| Sidst opdateret:

Analyse

Mandag aften byder på et opgør i den spanske La Liga mellem Almeria og Sevilla. Hjemmeholdet er placeret helt i bunden af ligaen og er stadig på imponerende vis uden sin første sejr i sæsonen i 27 kampe, hvor det er blevet til ni uafgjorte og hele atten nederlag. Holdet må allerede nu mere eller mindre have indset det faktum, at man med største sandsynlighed spiller i den andenbedste række i den næste sæson.

Sevilla har heller ikke haft en specielt tilfredsstillende sæson, men har trods alt fået lidt mere styr på formkurven med tre sejre i de seneste fem kampe. Holdet er i øjeblikket placeret som nummer 14 i ligaen, men er fortsat nødt til at indkassere nogle point for at være sikker på distancen ned til nedrykningspladserne.

Holdnyt Almeria

Hjemmeholdet har et par tunge fravær til dagens kamp specielt offensivt. Træner Gaizka Garitano må først og fremmest undvære forsvarsspilleren Bruno Langa, som fik et rødt kort i anden halvleg i den seneste kamp mod Celta Vigo.

Derudover mangler man fortsat de to angrebsspillere Luis Suarez og Ibrahima Kone, som fortsat er ude med skader. Den brasilianske idealstarter i angrebet Leo Baptistao er tvivlsom til kampen, efter han fik en mindre ankelskade i den seneste kamp og ikke har været med til træningen i løbet af denne uge. Tvivlsom er også den argentinske kantspiller Luka Romero, som også døjer med en mindre muskelskade.

Holdnyt Sevilla

Der er voldsomt positive nyheder for truppen hos Sevilla, eftersom hele syv stamspillere er blevet meldt klar til kampen sammenlignet med den seneste kamp mod Real Sociedad. Flere forskellige medier rapporterer desværre forkert på dette område og er en væsentlig forklaring bag det aktuelle spilforslag fra undertegnede på kampen.

Udeholdet kan inkludere Marcos Acuña, Marcao, Erik Lamela, Nemanja Gudelj og Dodi Lukebakio fra deres respektive skadesituationer. Derudover er både Moussa Sow og Lucas Ocampos også tilbage i truppen efter at have afsonet deres karantæne.

Spilforslag

Skader har længe været en altoverskyggende faktor for de svage præsentationer hos Sevilla, men det er noget af et boost til dagens kamp, at hele syv spillere er meldt klar og udtaget til truppen. De vil utvivlsomt gå efter en sejr, for ikke mindst at distancere sig til bunden, men også med hensyn til at opnå en bedre placering forhåbenligt i den øvrige halvdel af tabellen når sæsonen er afsluttet til sommer.

Almeria har som bekendt endnu ikke vundet en eneste kamp i sæsonen og med fortsatte fravær specielt offensivt, så har jeg svært ved at se dem hamle op imod Sevilla.

Den maroranske landholdspiller Youssef En-Nesyri har været flyvende i angrebet på det seneste og scorede to mål for Sevilla i den seneste kamp mod Real Sociedad og bringer hans samlede målscore op på ni mål i sæsonen.

Jeg vælger at spille Sevilla sejr med handicap draw no bet. Det betyder, at spillet rammer hvis Sevilla vinder kampen, men indsatsen tilbagebetales, såfremt kampen ender uafgjort. Jeg vælger at sætte syv units på udfaldet, da jeg ikke føler markedet i høj nok grad har indkalkuleret for specielt skadessituationen hos Sevilla, samt de stærkere kvaliteter hos udeholdet.

Fiorentina vs Genoa
Fiorentina

Uafgjort

Genoa

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Fiorentina vs Genoa Serie A
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Osasuna vs Valencia LaLiga
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Argentinos Juniors vs Barracas Central Copa de la Liga Profesional
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
11:00
Jasmine Paolini vs Sara Errani Porsche Tennis Grand Prix WTA
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar