Almeria vs Girona – 14. jan. 14:00

Fodbold icon
LaLiga | LaLiga
Almeria vs Girona
Girona vinder + Over 2,5
Tippet til 2.10
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 13. jan. 23:53

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Girona virker ustoppelige og præsterer forrygende

✅ Almeria er endnu uden sejr i sæsonen og indkasserer ekstremt mange mål

✅ Det plejer at være målrigt, når de to mandskaber mødes

Girona er den helt store overraskelse i dette års La Liga, men set ud fra præstationer, så har det været aldeles fortjent, at man deler førerpositionen med mægtige Real Madrid. Udesejr over Barcelona, hjemmesejr over Atletico Madrid osv. og bare en offensiv, der har buldret afsted.

I det omvendte opgør slog man Almeria med hele 5-2, og i sidste sæson gjorde man kunsten efter med en 6-2 sejr. Lige pt. ligner det da også stor niveauforskel på førerholdet og den absolutte bundprop i La Liga, og Almeria har endnu ikke formået at vinde en kamp i denne sæson. 5 uafgjorte og 14 nederlag er det blevet til, og de miserable resultater skyldes primært en meget svag defensiv, for Almeria formår faktisk at lave chancer og scorer mål og har også et par skarprettere i bl.a. Leo Baptistao.

Det ligner altså en kamp, hvor der bliver gang i offensiverne, og Girona har vist, at de stort set kun har et gear, og det er med et ivrigt offensivt udtryk. Det lugter af mange mål, og hvis man går den vej, så er det ret naturligt også at forvente, at Girono kommer til at dominere kampen. De har en god match up her, hvor de kommer til at være dominerende på kuglen, og det har de vist gennem hele sæsonen, at de kan lukrere på og skabe et godt output gennem.

Dovbyk i front er topscorer med 11 mål, og selvom han de seneste sæsoner for Dnipro og Girona har vist sig som værende en målfarlig herre, så er det i høj grad, fordi han bliver fodret af de driblestærke profiler i Savio, Fernandez og Couto.

Kigger man rent oddsteknisk på det, så gav Real Madrid i efteråret kun 1,40 ude mod Almeria, og lige pt. vurderer jeg ikke Real Madrid som værende voldsomt langt foran Girona med den form og det flair, som de viser for tiden.

Almeria formåede at spare mange profiler i Copa del Rey-sejren ude mod Elche. Girona er uden midtbanemand, Yangel Herrera, mens offensivspilleren, Tsygankov ligeledes er ude med en skade. David Lopez er tvivlsom, men man er godt besat på disse positioner. Girona har trods en smal trup formået at rotere en del med kvalitet på de nærmeste reserver, og topholdet har i den grad vist taktisk fleksibilitet ved løbende at veksle mellem 3-bagkæde og 4-bagkæde, hvilket giver dem et godt udgangspunkt før dette opgør.

Almeria har Idrissu Baba til AFCON, mens Ibrahima Koné og Luis Suarez, som måske begge er de foretrukne angribere, begge har været ude med skader siden oktober og fortsat er ukampdygtige.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Almeria – Girona Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Almeria – Girona

Almeria: Skader og karantæner

Girona: Skader og karantæner

Almeria – Girona Head 2 Head

Flere Tips

15. apr.
19:30
Units 1/10
Tippet til 1.99
22:00
Units 4/10
Tippet til 2.15
16. apr.
Units 2/10
Tippet til 3.50
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar