Almeria vs Athletic Club – 12. feb. 21:00

Fodbold LaLiga
Almeria
Athletic Club
12. feb.
22:00
PC Betting-avatar PC Betting

Udgivet

Udgivet

12. feb.
22:00
Athletic Club vinder
Tippet til 1.83*
Tabt -4,00

Units

4/10
Athletic Club vinder 1.83*

Tip-boosters

  • Almeria er elendige i denne sæson, hvor man fortsat har sin første sejr til gode i 23 kampe. Formkurven viser desuden fire nederlag i de seneste fem kampe.
  • Athletic Bilbao har et rigtig godt tag på Almeria historisk, hvor man har vundet hele ti ud af de seneste elleve indbyrdes opgør. Seneste opgør bød på en 3-0 sejr til Athletic Bilbao på hjemmebane i august sidste år.
  • Athletic Bilbao øjner en placering blandt Champions League pladserne i tabellen, efter tre hold snublede i weekenden med point indsamlingen. Det kan være medvirkende til at øge motivationen til opgøret.

Analyse

Mandag aften byder på et opgør i den spanske liga mellem den absolutte bundprop Almeria og højtflyvende Athletic Bilbao.

Hjemmeholdet har en katastrofal sæson, hvor man fortsat på chokerende vis har sin første sejr til gode efter hele 23 ligakampe. Almeria har blot formået at samle seks point sammen i sæsonen og det virker ganske usandsynligt, at holdet ikke skal spille fodbold i den næstbedste række i næste sæson. Formkurven taler også sit tydelige sprog med fire nederlag i de seneste fem kampe.

Ganske anderledes ser det ud for Athletic Bilbao, som i øjeblikket er placeret som nummer fem i ligaen. Selvom en titelkamp ikke virker synderligt sandsynligt på nuværende tidspunkt, så er den klare ambition fortsat, at placere sig blandt Champions League pladserne. Klubben har derudover også solid succes i pokalturneringen, hvor man på det seneste både har vundet over Athletico Madrid og Barcelona.

Holdnyt Almeria

Hjemmeholdet er med garanti uden de skadede spillere i form af Luis Suarez og Arnau Puigmal, mens Cesar Montes og Ibrahima Kone begge er tvivlsomme. I transfervinduet hentede man backen Aleksandar Radovanovic, men han er ligeledes meldt tvivlsom.

Derudover er man uden den brasilianske angrebsspiller Leo Baptistao, som har karantæne efter sit røde kort i det seneste nederlag til Valencia. Baptistao fik lidt morsomt sit røde kort, mens han var placeret på bænken.
Fraværet af Leo Baptistao kan give muligheden til Choco Lozano , som man har indhentet på en låneaftale med Getafe.

Holdnyt Athletic Bilbao

Athletic Bilbao må undvære Inigo Lekue og Alex Berenguer med skader. Derudover er begge angresbsspillere Nico Williams og Gorka Guruzeta tvivlsomme til dagens kamp. Nico Williams spillede ikke den seneste kamp mod Athletico Madrid med en mindre skade, mens Guruzeta blev sent indskiftet i anden halvleg. Såfremt begge er ude, så er det klart det svækker offensiven en del hos udeholdet.

Spilforslag

I weekenden tabte tre hold alle terræn i toppen, eftersom det blev til nederlag for både Girona og Athletico Madrid, mens Barcelona spillede uafgjort. Jeg tror meget på det faktum, at det vil spille stort ind hos motivationen hos Athletic Bilbao i dag med hensyn til at placere sig blandt de vigtige Champions League pladser.

Grundet de potentielle offensive fravær hos udeholdet, så forventer jeg ikke at Bilbao kører Almeria fuldstændig over, men der er lang nok styrke og kvalitet til, at hente en sejr hjem på udebane. Sammenkoblet med den absolut ringe formkurve hos Almeria, så det svært at se andet end en udesejr. Jeg vælger at spille fire units på udesejr.

Flere tips

22. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:30
Fearnley holder til 0 eller 15 i sit første serveparti Jacob Fearnley – Antoine Bellier
22. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:30
Jacob Fearnley vinder 2-0 Jacob Fearnley – Antoine Bellier
22. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
AIK +0 asian handicap GAIS vs AIK
22. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
FC København -1.50 (AH) Lyngby vs FC København
22. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
FCK vinder kampen & FCK flest hjørnespark Lyngby vs FC København
22. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
Over 22 partier Marc-Andrea Hüsler vs Bernabe Zapata Miralles
22. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Samuel Vincent Ruggeri vinder Samuel Vincent Ruggeri vs Richard Gasquet
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Aleksandar Kovacevic vinder Reilly Opelka vs Aleksandar Kovacevic
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Malmö FF vinder til nul Malmö FF vs KI Klaksvik
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
Trevejshandicap (1-0) – FC Midtjylland + Begge hold scorer: Nej UE Santa Coloma vs FC Midtjylland
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Israel U23/Olympics +0.5 Asian Handicap Mali U23 vs Israel U23

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar