18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Almere City FC-Jong PSV-12. May 2021 19:30

Units 1/10 Tabte
Almere City FC vs Jong PSV
Almere City FC -1.50 (AH)
May 12, 2021 19:30
Udgivet May 12, 2021 07:11
Kamp: Almere – Jong PSV
Tip: Almere -1,5 (AH)
Odds: 1,95
Bookmaker: bet365

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Der er i dag sidste runde i den andenbedste hollandske række, Eerste Divisie. Cambuur har allerede vundet rækken og dermed sikret sig direkte oprykning, mens Graafschap lige nu indtager 2. pladsen og dermed den sidste direkte oprykning. Graafschap står med 76 point og en kamp mod Helmond, hvor de er pæne favoritter. Både Almere og G.A. Eagles står med 74 point, og derfor vil X ikke være nok for Graafschap til  at redde sig. I holland er det nemlig målscore før indbyrdes, og her har Graafschap den dårligste af de tre. 

Almere skal med andre ord ud at jagte en sejr, for hvis Graafschap skulle dumme sig mod Helmond og Eagles det samme mod Excelsior, så er der en chance for direkte oprykning. Deres kamp i dag står mod Jong PSV, hvis sæson er slut nu. De kan ikke rykke ned og ligger solidt placeret i midten af tabellen. Derudover har der også været coronatilfælde hos Jong PSV, der gør at flere faste spillere er tvivlsomme, heriblandt de to mest scorende spillere Kristinsson og Fofana. 

Almere er blandt de mest scorende mandskaber i Eerste Divisie, og mod et Jong PSV hold, der har vist en til tider sløj defensiv, så skal det kunne blive til en sejr på mindst to mål her.


Almere City FC – Jong PSV Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Almere City FC
Jong PSV
Odds are subject to change. Last updated 12. maj 2021 20:13.

Almere City FC – Jong PSV Head 2 Head


Skriv et svar