18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 14,4
TBP 110,1%
Hitrate 44,1%

Alkmaar – PSV-11. September 2021 21:00

Units 1/10 Vundet
Alkmaar vs PSV
2-tallet
11. september 2021 21:00
Marathonbet
Tippet til 2.14
Udgivet 8. september 2021 11:40
Alkmaar har haft en del at se til i denne sæsonopstart, hvor de har har Europa League kval, Æresdivisionen og spillersalg på agendaen.

Europa League klarede man ikke synderligt godt, da man over to opgør blev sendt ud af Celtic. I ligaen er man startet med en sejr og et nederlag til svage Waljwiik.

På spillersiden har man tjent en masse penge, men også mistet et godt væld af profiler. Her er der tale om kaptajnen Teun Koopmeiners, der røg i sidste dag af vinduet, angriberen Boadu er sendt til Monaco, hvilket betyder at man har solgt de to mest scorende fra sidste år i Koopmeiners og Boadu, som udgør 30 mål tilsammen. Den meget talentfulde og offensive profil Calvin Stengs blev sendt til Nice, mens førstekeeper Bizot også tog turen til Frankrig. Her er der altså tale om over 10.000 spilleminutter fra sidste sæson, 37 mål og 11 assists samt en førstemålmand.

Owen Wijndal, som nok er den største profil tilbageværende, har været skadet indtil nu, og er først lige begyndt at være på vej tilbage, han har spillet en enkelt testkamp for reserverne. Det er selvsagt et Alkmaar hold, der er milevidt fra deres stærke hold sidste år.


Det modsatte kan siges om PSV, der har startet deres sæson med lyn og torden og ser meget stålfaste ud på at vippe Ajax af pinden denne sæson. Galatasaray og FC Midtjylland blev smadret ud af CL Kvallen, mens det var lige ved og næsten i sidste runde mod stærke Benfica. I Supercuppen har de kørt Ajax midtover med en 4-0 sejr og står noteret for 3 sejre i 3 mulige med en målscore på 11:3 i Eredivisie.

Alkmaar vandt godt nok de to indbyrdes kampe sidste år, men det er to meget nye hold, der står overfor hinanden denne gang. Sidste år gav Ajax 1,75 på udebane og vi er ikke langt fra at PSV skal være på samme niveau i år, også selvom der denne gang er tilskuere på AFAS Stadion.

Spilbar nedtil 1,85

Alkmaar – PSV Odds


Alkmaar – PSV Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar