18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Alianza Petrolera-Junior FC – 21. November 2021 21:30

Units 2/10 Tabt
Alianza Petrolera vs Junior FC
Asian under 2 mål
21. november 2021 21:30
Mr Green
Tippet til 2.23
Udgivet 19. november 2021 12:33
Colombia, Clausura
Petrolera er ét point fra at sikre sig top 8 mens Junior gjorde det i sidste runde. På den baggrund kan det ende med at bliver en stille affære med få mål.

Petrolera har spillet en god Clausura, hvor særligt hjemmebanen og defensiven har stået stærkt. De har blot lukket syv mål ind på deres ni kampe og hele seks af dem faldt i to. Det har været en medvirkende årsag til at de nu blot er ét point fra at sikre sig top 8. Selv med et nederlag har de gode chancer grundet en bedre målscorer men mon ikke de går efter at sikre den med point her. Senest var den offensive midtbanemand Alzáte (fast) og angriberen Bueno (fast) fraværende og er det formentlig igen.

Junior fik sikret sig top 8 i sidste runde og skal nu have overstået grundspillet i Clausura med bentøjet og æren i behold. Storklubben har allerede sikret sig Copa Sudamericana kvalen næste sæson men mon ikke en Clausura titel alligevel står højt på ønskelisten. Junior har været gode til at holde deres kampe tætte. Blot tre er tabt men hele otte af 19 er endt i en point-deling. Senest var Junior uden def-midtbanemand Rodríguez (fast) og angriberen Valencia (rotation) fraværende.

Petrolera kan selv afgøre deres skæbne med ét point. De har været defensivt stærke og hvis motivationen er i top kan det meget vel fortsætte her. Junior har omvendt sikret sig top 8. Semifinalerne (gruppespil) starter blot seks dage efter denne kamp. Et gruppespil begge formentlig gerne ville være friske og klar til. Det kan betyde at denne kamp bliver spillet i et roligt tempo hvor det ene point er mere attraktivt end at jagte tre. Særligt for Petrolera vedkommende.

Alianza Petrolera – Junior FC Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Alianza Petrolera – Junior FC Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar