Algeriet vs Burkina Faso – 20. jan. 15:00

Profit
363,8
TBP
111,4%
Hitrate
49,7%
1380 Tips
Fodbold icon
Africa Cup of Nations Grp. D | African Nations Cup
Algeriet vs Burkina Faso
Asian Under 2.0 mål
Tippet til 2.00
Units 3/10
Tabt -3,00
Udgivet 14. jan. 10:23

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Algeriet og Burkina Faso er forhåndsfavoritterne til top 2 i gruppen. Hvis begge vinder deres kampe før denne, forøger det sandynligheden for at begge er tilfredse med ét point her.

✅ Kampen spilles kl 14:00 lokal tid og i 36 graders varme. Ved seneste AFCON blev der spillet fem kampe tidligt på eftermiddagen. De så til sammen fire mål. To endte 0-0.

✅ Algeriet er det bedre hold på papiret men det er 14 år siden de sidste gjorde sig positivt bemærket i en AFCON syd for Sahara. Burkina Faso er nabo til Elfensbenskysten og det føles mere hjemligt.

Begge spiller en kamp før denne og begge er pæne favoritter til at vinde den. Algeriet tager imod Angola mens Burkina Faso møder Mauritanien. Ender det med at gå som oddsene indikere er der fine chancer for at både Algeriet og Burkina Faso står med tre point. Det åbner op for et scenarie hvor uafgjort kan blive et tilfredsstillende resultat for begge da de med 99,9% sandsynlighed går videre og efterfølgende selv kan afgøre om de skal blive etter eller toer.

Vejret kan blive en afgørende faktor her. Kampen spilles kl 14:00 lokal tid og der forventes høj sol, ingen vind og 36 grader i Bouaké. Det er svært for de fleste at spille i og betyder oftest at kampene bliver langsommere og afbrudt af drikkepauser som forstyrre spillet. Ved seneste AFCON i Cameroon blev fem kampe spillet samme tid og under ligende forhold. De så til sammen fire mål og mere bemærkelsværdigt blev alle fire scoret på straffespark. To af dem endte 0-0 og i den ende havde de to forhåndsfavoritter vundet deres første kamp.

Algeriet har flere gode spillere men i nydere tid har de blot nået semifinalen tre gange. To af dem var i Egypten og Algeriet, hvor de endte med at vinde mens de 2010 blev nr 4 da Angola var værter. Burkina Faso har deltaget i syv af de otte seneste AFCON. Her er de blandt andet blevet nr 2-3-4 i tre af dem. Alle tre syd for Sahara. Selvom de på papiret er et ringere hold end Algeriet er omgivelserne til deres fordel.

Hvorom alting er, er der gode chancer en for stille og kontrolleret kamp mellem to hold som formentlig er tilfredse med ét point hver. Skulle begge ende med at tabe deres åbningskampe ændre det præmissen mens en sejr og ét point stadig holder døren halvt åbent.  

Se flere fodboldtips på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Algeriet – Burkina Faso Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Algeriet – Burkina Faso

Algeriet: Skader og karantæner

Burkina Faso: Skader og karantæner

Algeriet – Burkina Faso Head 2 Head

Flere Tips

25. jul.
Units 5/10
Tippet til 1.90
Units 4/10
Tippet til 2.03
Units 4/10
Tippet til 2.08
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar