18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 77,7
TBP 107,2%
Hitrate 47,4%

Algeriet-Djibouti-2. September 2021 21:00

Units 2/10 Vundet
Algeriet vs Djibouti
Algeriet -3.75 (AH)
2. september 2021 21:00
bet365
Tippet til 2.08
Udgivet 31. august 2021 14:43
CAF, VM kval.
Stærke og profil-rige Algeriet mod lille og formsvage Djibouti.

Algeriet har været et offensivt festfyrværkeri efter corona pausen. Det er blevet til hele 28 mål på 10 kampe og 3+ mod hold der på papiret er bedre end Djibouti. Algeriet har endnu engang udtaget et stærkt hold. Spillere som West Ham's Benrahma, Lyon's Slimani, Man City's Mahrez, Nice's Delort, Gala's Feghouli og mange andre er at finde på de offensive positioner. Fælles for alle er at de er mere eller mindre faste/profiler på gode hold rundt omkring i Europa, har spillet sammen på landsholdet i flere år nu og er i kampform.

Djibouti er en af miniputterne i Afrika. De er helt nede som 182 i verden og måtte igennem første kval runde for at nå hertil (slog svage Eswatini 2-1 samlet). Djibouti's helt store ulempe her er at alle spillerne er at finde i deres lokal liga. En liga hvor kun mestrene kommer ud og spiller CAF klub turneringer og oftest som taber i den første kval runde. Derudover er spillerne primært deltid og ligaen har ligget stille siden april. Dette bliver for alle deres første kamp siden 1 runde kval kampene i juni og ligaens sidste runde for små fire måneder.

Algeriet er et top 3 hold i Afrika og stor-favorit til at tage kval gruppens førsteplads. Mand for mand kan få i regionen matche deres hold og alle de offensive spillere har bevist sit værd. Djibouti mangler kampform og er en miniput lokalt. Algeriet behøver som sådan ikke at vinde stort for at opnå noget men sætter de tempoet op og går efter målene, har de gode chancer for at vinde rigtig stort.

Algeriet – Djibouti Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Algeriet
Djibouti
Odds are subject to change. Last updated 2. september 2021 20:59.

Algeriet – Djibouti Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar