Alex Pereira vs. Jamahal Hill – 14. apr. 06:00

Mixed Martial arts UFC
Alex Pereira vs. Jamahal Hill
14. apr.
07:00
Loke-Barrett-avatar Loke-Barrett

Kampstart

Kampstart

14. apr.
07:00
Alex Pereira vinder
Vundet +3,75

Units

5/10
Alex Pereira vinder %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Pereira er formentlig klodens bedste striker. Han har vundet flere mesterskaber i både MMA og kickboksning, uanset på hvilken vægt og hvor i verden han har kæmpet.
  • Pereira bør have en fordel stående med sit mere alsidige arsenal. Han besidder et blændende venstre hook og leg kicks, der kan gøre stor skade.
  • Hill kommer tidligt tilbage efter en slemt skadet akillessene. Det er en klar x-factor i kampen.

Analyse

UFC 300. Main event i Las Vegas. Titelkamp på letsværvægt.

Alex Pereira

Brasilien
36 år (7. juli 1987)
9-2, 7 KO
Ortodoks
Højde: 193 cm.
Rækkevidde: 200 cm.
Vægt: 93 kg.

Alex ”Poatan” Pereira er UFC-mester på letsværvægt og er rangeret som nummer et i divisionen. Han er tidligere UFC-mester på mellemvægt. Han har bl.a. besejret Bruno Silva, Sean Strickland, Israel Adesanya, Jan Blachowicz og Jiri Prochazka, mens han bl.a. har tabt til samme Adesanya. Han er tidligere Glory-mester på både mellemvægt og letsværvægt. Som kickbokser slog han bl.a. samme Adesanya samt Cesar Almeida, Dustin Jacoby, Simon Marcus, Yousri Belgaroui, Jason Wilnis og Artem Vakhitov, mens han bl.a. tabte til samme Wilnis, Almeida, Belgaroui og Vakhitov samt Artem Levin og Artur Kyshenko.

Jamahal Hill

USA
32 år (19. maj 1991)
12-1, 1 NC, 7 KO
Southpaw
Højde: 193 cm.
Rækkevidde: 201 cm.
Vægt: 93 kg.

Jamahal ”Sweet Dreams” Hill er tidligere UFC-mester på letsværvægt og er rangeret som nummer fire i divisionen. Han har bl.a. besejret Ovince Saint Preux, Jimmy Crute, Johnny Walker, Thiago Santos og Glover Teixeira, mens han har tabt til Paul Craig.

Matchup

Jeg er overrasket over, at denne kamp er så tæt. Pereira er en formidabel kickbokser, der har gjort en karriere ud af at knockoute utallige blændende strikere. Han bør betragtes som klar favorit stående mod enhver med undtagelse af Adesanya. De er meget tæt på hinanden. Foruden dette skal der nok en forrygende bryder til, hvis han skal undertippes. Dem findes der ikke rigtig nogen af i divisionen, selvom Magomed Ankalaev og Aleksandar Rakic muligvis kunne give ham problemer. Hill har ikke anvendt sin grappling meget i karrieren udover kampen mod Santos. Hans ene nederlag kom på jorden mod Craig. Jeg tvivler på, at det er hans gameplan at bryde fem runder med Pereira. Det er ikke hans stil. Derudover har han med god grund stor tiltro til sine evner stående.

Hill er en farlig striker med stor power. Han er bestemt ikke uden chancer i denne kamp. Jeg mener bare ikke, at han er ligeså raffineret som sin modstander, hverken når det gælder teknik, fornemmelse for afstand eller footwork. Han angriber desuden primært med sine hænder, så han er mere begrænset end brasilianeren. Han har landet tunge counter shots mod gode modstandere før, Crute og Walker er de bedste eksempler, men dette er et andet niveau. Derudover er der store spørgsmål omkring hans akillessene, der blev revet over i en basketballkamp for under et år siden. Det er en slem skade, som f.eks. satte en stopper for David Hayes karriere i boksning. Jeg er ikke sikker på, at han havde været i en kamp som denne så tidligt efter skaden, hvis ikke det var pga. eventets størrelse. Det er slet ikke sikkert, at han vil være hæmmet, men det er omvendt svært at forestille sig, at han vil have udviklet sig markant siden sin seneste kamp. Derfor tror jeg, at Pereira vil kunne lande på ham ofte, især med sine spark. Hill er hård, men vi har set, hvordan calf kicks vender kampe, uanset hvem der er tale om.

Jeg dømmer bestemt ikke Hill ude, men jeg ser ikke kampen være så tæt som markedet. Brasilianeren er et specielt talent, som på rekordtid har sikret sig en plads i Hall of Fame. Der er efter min mening ingen tegn på, at han er forbi sin prime. Tværtimod virker han stærkere og friskere, efter han er gået op i vægt. Han havde et ret hårdt weight cut, da han kæmpede på mellemvægt. Han ser langt sundere ud nu, hvilket i øvrigt er en hjælp, hvis man skal modstå damage.

Min chancevurdering ligger omkring 65-35, hvilket giver en betvalue på 113,75 procent. Til sammenligning med dette spil giver Betfair 1,65, Bet365 giver 1,72, Mr. Green, Marathonbet og Unibet giver 1,73, mens Bwin også giver 1,75.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar