Alex de Minaur vs Andrey Rublev – 16. feb. 10:00

Tennis ATP
Alex de Minaur
Andrey Rublev
16. feb.
15:30
Bech-avatar Bech

Udgivet

Udgivet

16. feb.
15:30
Andrey Rublev vinder
Tippet til 1.85*
Tabt -3,00

Units

3/10
Andrey Rublev vinder 1.85*

Tip-boosters

  • Rublev har det mentale overtag
  • Rublev har tidligere vundet turneringen

Analyse

ATP Rotterdam kvartfinale indendørs hard.

Stormøde her i Rotterdam mellem to topspillere som kender hinanden særdeles godt og plejer at spille ret tætte kampe. Alligevel har jeg Rublev som relativ klar favorit, da han må hane det klare mentale overtag, efter at han vandt deres seneste opgør ved Australian Open. hvor De Minaur gik helt ved i 4 og 5 sæt. Rublev har også tidligere gjort det rigtig godt her i Rotterdam, hvor han vandt turneringen i 2021, mens han var i semifinalen i 2022. Rubleve r en stor indendørsspiller, med dejlig aggressivt spil, som passer perfekt til forholdene. Han fik en god sejr i seneste kamp, da han slog Auger Aliassime, godt nok i 3 sæt, men det var en meget seværdig kamp, hvor begge spillere spillede flot tennis.

De Minaur er bestemt ikke en spiller som skal undervurderes, og han kommer også med to gode sejre i de første par kampe her i turneringen. Han er en spiller som er god ved nettet, og server godt, så indendørsspillet passer også ham godt. Han har dog sine bedste resultater på græs og udendørs hardcourt, så jeg vurderer ham ikke helt så god indendørs som Rublev.

H2H er 3-3, men med Rublev som har overtaget fra de sidste kampe, som han har vundet. Specielt opgøret på De Minaurs hjemmebane ved Australian Open, må have gjort ondt, og side lidt i De Minaur.

Oddset skal ikke meget længere ned før værdien er væk, men jeg synes alligevel der kan klemmes en smule ud af 1,85 for sejr til Rublev her.

Flere tips

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Australien U23 vinder Australien U23 vs Jordan U23
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Genoa +0.5 asian handicap Fiorentina vs Genoa
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Uafgjort Argentinos Juniors vs Barracas Central
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
York vinder eller spiller uafgjort Solihull Moors vs York

Skriv første kommentar

Skriv et svar