Alejandro Tabilo vs Zhizhen Zhang – 15. maj. 15:00

Tennis ATP
Alejandro Tabilo
Zhizhen Zhang
15. maj.
16:05
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

15. maj.
16:05
Resultat: 2-0
Vundet +8,58

Units

6/10
Resultat: 2-0 %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Alejandro Tabilo sprudler af selvtillid i øjeblikket specielt efter at have slået verdensetteren Novak Djokovic i to klare sæt. I den seneste kamp mod russiske Karen Khachanov viste Tabilo desuden et højt niveau af mental styrke med to vundne tie breaks og det er svært at se hvordan Zhang skal kunne hamle op med dette niveau.
  • Det er allerede blevet til tretten nederlag i sæsonen for Zhizhen Zhang og hans win/loss ratio er negativ. På grus blev det til eksempelvis til et tidligt nederlag i Monte Carlo og første runde nederlag i både Barcelona og Madrid forud for Rom Masters.
  • Fun facts. Forud for denne sæson, så havde Alejandro Tabilo kun formået at opnå en kvartfinale runde tre gange i hans karriere. Men det sjove er, at hver af disse gange det er opnået, så har han rent faktisk formået at spille sig videre i turneringerne herfra.

| Sidst opdateret:


Analyse

Vi skal til tennis og til den første kvartfinale i ATP Rom Masters turneringen, hvor vinderen kan snuppe en præmiesum på lige i underkanten af en million euro. Alejandro Tabilo fra Chile skal møde kinesiske Zhizhen Zhang og begge spillere har alt andet lige haft en fantastisk turnering indtil videre, hvor flere markante profiler er blevet slået. Alejandro Tabilo er nummer 32 på ATP ranglisten, mens Zhizhen Zhang er nummer 56.

Den chilenske tennisspiller har haft en imponerende stærk sæson i år, hvor han allerede er drønet over halvtreds pladser frem på ATP verdensranglisten til sin højeste position i sin karriere. Tabilo vandt tidligere på året sin første ATP turnering i Auckland i USA på hardcourt. Med en sejr over Zhang i Rom, så kan Tabilo se frem til at indtræde top 25 i næste uge, når ranglistepointene opdateres på mandag.

Forud for Masters turneringen i Rom, så vandt Tabilo den franske challenger grusturnering Open du Pays d´Aix med en klar sejr over spanske Jaume Munar. Det høje niveau er simpelthen fortsat ind i denne turnering og Tabilo har eksempelvis slået verdensetteren Novak Djokovic ud ganske komfortabelt og senest russiske Karen Khachanov, som er placeret som nummer atten på verdensranglisten.

Ingen tvivl om, at kinesiske Zhizhen Zhang har haft en solid turnering i Rom, hvor specielt sejre senest over amerikanske Ben Shelton og brasilianske Thiago Monteiro er flotte, men det ændrer ikke på det faktum, at han sæson ikke er imponerende. Det er allerede blevet til tretten nederlag i sæsonen og hans win/loss ratio er negativ. På grus blev det til eksempelvis til et tidligt nederlag i Monte Carlo og første runde nederlag i både Barcelona og Madrid forud for Rom Masters turneringen.

Alejandro Tabilo har vundet syv kampe i træk på grus forud for mødet med Zhizhen Zhang, mens fjorten sejre på grus i denne sæson vidner om, at han stortrives på dette underlag. Selvom Zhizhen Zhang har steppet et niveau op i denne turnering, så tror jeg altså på, at han får det rigtig svært i dagens opgør.

Zhizhen Zhang har set over hele sin karriere en ikke imponerende statistik, hvor det for ATP Tour turneringerne blot er blevet til 1-5 i opnåede kvartfinaler. Faktisk har den kinesiske spiller aldrig tidligere vunrdet en kamp i Rome Masters før i denne sæson.

Chancevurderingen for Alejandro Tabilo er allerede faldet en del på det seneste, men jeg synes hans favorit rolle er retfærdig. I lyset af, at jeg simpelthen ikke tror på, at Zhizhen Zhang kan hamle op med den nuværende form og mentale styrke hos Tabilo, så synes jeg der er større og bedre værdi i at spille på korrekt score Alejandro Tabilo 2-0.

Flere spilforslag

20. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:45
Bologna vs Juventus Serie A
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar