Alejandro Davidovich Fokina vs Grigor Dimitrov – 16. april 2022 13:30

Tennis Masters Monte Carlo | ATP
Grigor Dimitrov vinder
Tippet til 2.10
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 16. apr. 08:53
ATP Monte Carlo, semifinale, grus.

Grigor Dimitrov fortættede sit gode spil i går, hvor han slog Hurkacz i en lang kamp i 3 sæt, hvor Dimitrov vandt afgørende sæt i tiebreak. Som jeg var inde på i analysen på kampen i går, viser Dimitrov fra sin bedste side i øjeblikket, og topniveauet er vandvittig højt. Han slår elegante vindere, og server godt, hvor han i sine kampe indtil nu er kommet rigtig stærkt ud til kampene og holdt serv meget sikkert i begyndelsen af kampene. Derudover viste han stor moral i går, da han breakede, da Hurkacz kunne serve kampen hjem ved 5-4 i tredje sæt.

Alejandro Davidovich Fokina står i sin første masters semifinale, hvor han på vejen hertil har slået selveste Djokovic. Jeg synes dog Fokina får lige meget credit for denne sejr, da Djokovic hverken mentalt eller spillemæssigt er på sit vanlige niveau i øjeblikket. Fokina slog i går Fritz i 3 sæt, i en kamp hvor Fritz tydeligvis havde maveproblemer, men alligevel tog han første sæt fra Fokina.

Det er meget samme historie som i går da Dimitrov mødte Hurkacz, da Dimitrov igen her et noget højere topniveau, end sin modstander, og finder han dette frem igen er han favorit i kampen. Det skal også tages med at vi nu står i en masters semifinale, hvilket Fokina ikke har prøvet tidligere, mens Dimitrov har masser af rutine i disse situationer.

Alejandro Davidovich Fokina – Grigor Dimitrov Odds


Alejandro Davidovich Fokina – Grigor Dimitrov Head 2 Head


Flere Tips

5. dec.
16:00
Units 1/10
Tippet til 2.10
18. dec.
18:00
Units 2/10
Tippet til 8.31
15:59
Units 2/10
Tippet til 17.00

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar