Alejandro Davidovich Fokina vs Arthur Fils – 5. jul. 20:05

Profit
-46,1
TBP
93,7%
Hitrate
46,1%
163 Tips
Tennis icon
Wimbledon ATP | Grand Slam
Alejandro Davidovich Fokina vs Arthur Fils
Arthur Fils vinder
Tippet til 2.32
Units 7/10
Tabt -7,00
Udgivet 5. jul. 13:46

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Fils har haft en fantastisk sæson og kommer ind til opgøret med en stærk optakt på græs.

✅ Davidovich Fokina har haft en elendig optakt på græs og har generelt præsteret middelmådigt på underlaget som seniorspiller.

✅ ADF er historisk set klart bedst på grus, hvorfor det hurtige underlag ikke klæder hans spil.

Analysen

Et spiltip fra første runde af Wimbledon, hvor Alejandro Davidovich Fokina (ADF) møder Arthur Fils. 

Det her har i sandhed været en sæson hvor den unge franskmand er braget frem på den helt store tennis scene. Fils har haft en fantastisk sæson, som kulminerede lige inden Roland Garros, hvor han vandt ATP-250 turneringen i Lyon. Et stort spørgsmål inden græssæsonen var for mit vedkommende, om han kunne overføre de flotte præstationer fra grus og hardcourt. Det kan tit være ekstremt svært, da underlaget er så hurtigt og boldene derfor kommer meget fladt. Samtidigt er sæsonen så ultrakort, hvilket gør at mange spillere, og i særdeleshed unge spillere, kan have svært ved at finde en rytme på underlaget. Hidtil har det ikke været et problem for det franske stjerneskud, som har præsteret over forventning. Han har nået at spille fem kampe på underlaget, hvor det blev til fire sejre. Så det lader ganske lovende for franskmanden og jeg giver ham rigtig gode muligheder for avancement her.  

ADF har modsat haft en dårlig optakt til Wimbledon. Han har i alt spillet fire kampe på græs i år, hvor allesammen er blevet tabt. To af dem har været i ATP-regi, hvor de to andre var i test/ opvisningskampe. Hvis man kigger på hans overordnet niveau og placering på ranglisten, så har hans præstationer også været under standard på græs igennem de sidste 5 år. Han er meget lidt konsistent i sine resultater og har ikke formået at sammensætte en stime af sejre på underlaget siden han vandt junior-udgaven af Wimbledon i 2017. Det er dog mange år siden han opnåede den triumf, og jeg tør godt garantere, at han aldrig bliver vinder af senior-udgaven. Med hans svage optakt til turneringen og middelmådige præstationer på underlaget gennem årene har jeg svært ved at se fidusen i den her prissætning. Jeg har Fils som en smal favorit.    

De hurtige tal

H2H – et tidligere opgør, som ADF vandt.

Placering på ranglisten – Fils er nummer 61. ADF er nummer 34.

Spiltippet

Fils vinder kampen til odds 2.32 hos Unibet.  

Lykke til – Og spil ansvarligt!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Alejandro Davidovich Fokina – Arthur Fils Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Alejandro Davidovich Fokina – Arthur Fils

Alejandro Davidovich Fokina: Skader og karantæner

Arthur Fils: Skader og karantæner

Alejandro Davidovich Fokina – Arthur Fils Head 2 Head

Flere Tips

28. maj.
Units 4/10
Tippet til 1.72
21:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.95
29. maj.
20:00
Units 1/10
Tippet til 1.55
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar