Albanien vs Spanien – 24. jun.

Fodbold EM
Albanien
Spanien
24. jun.
21:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

24. jun.
21:00
Under 2.75 mål
Vundet +3,64

Units

4/10
Under 2.75 mål %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Spanien er videre og behøves ikke at presse tempoet i vejret
  • Derfor kommer Spanien nok også med en del reserver
  • Albanien kan avancere, men det kræver 3 point og en stærk defensiv

Analyse

Albanien udlignede i 95′ minut mod Kroatien og gav sig selv en livline ift. at avancere. Det kræver sandsynligvis en sejr over Spanien, hvilket er en stor opgave, men Spanien er allerede gået videre som nr. 1 i gruppen, og det gør alt andet lige betingelserne lidt nemmere for albanerne.

Spanien har nemlig ikke det store at spille for, og de vil højest sandsynligt bringe rigtigt mange reserver i opgøret for at spare A-kæden, som skal være klar til slutspillet, hvor en svær halvdel formentlig venter for Spanien. Spaniens reserver vil naturligvis forsøge at vise sig frem, men det handler primært om at overstå opgøret uden skader og dumme gule kort, og derfor har Spanien næppe noget imod at trække tempoet lidt ud af kampen. Spanien er boldfaste og kan kontrollere lange perioder på bolden uden at være specielt målsøgende. Det tror jeg godt, Albanien kan leve med så længe det står 0-0.

Albanien skal nemlig helst have 3 point, som vil sende dem videre fra gruppen. Det får man næppe ved at angribe denne kamp og bringe et offensivt udtryk. Man kan ikke afgive for meget rum bagude, for så straffer Spanien dem og måske kan det også blive en fordel for Albanien at stå lavt og forsøge at straffe dem på omstillinger. Albanien er ganske solide defensivt, og selvom de indkasserede to scoringer mod både Kroatien og Italien, så var det ikke fordi de afgav synderligt mange chancer væk.

I kvalifikationen indkasserede de da også kun 4 mål i 8 kampe med modstandere som Tjekkiet og Polen i gruppen. Albanerne skal som sagt have 3 point for at sikre avancement, men de kan rent faktisk også ende i den vilde situation, hvor 2 point kan være nok. Det kræver dog meget held, da Italien først og fremmest skal slå Kroatien for at albanerne bliver 3’er i gruppen. Kroatien er dog tvunget til at satse, for de kan ikke bruge uafgjort til noget med så dårlig en målscore. Derudover kræver det sejre til Danmark, Englan, Portugal og Tyrkiet, så der er lang vej, men det må leve i tankerne på Albanien, som ikke kan tillade sig at gå all in fra start.

Jeg tror ikke, det bliver specielt tempofyldt, da det ikke er i spaniernes interesse, og albanerne skal primært fokusere på defensiven for at holde sig inde i kampen. Med 2,75 som linje får vi halvdelen af indsatsen retur ved 3 scoringer.

Flere spilforslag

23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Malmö FF vs KI Klaksvik Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Samuel Vincent Ruggeri vs Richard Gasquet Verona
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Internacional vs Rosario Central Copa Sudamericana Final Stage
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Reilly Opelka vs Aleksandar Kovacevic Atlanta ATP
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skriv første kommentar

Skriv et svar