Albanien vs Spanien – 24. jun.

Fodbold EM
Albanien
Spanien
24. jun.
21:00
MJN1999-avatar MJN1999

Kampstart

Kampstart

24. jun.
21:00
Over 2.5 mål
Tabt -3,00

Units

3/10
Over 2.5 mål %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Spaniens leverede 25 mål i kvalifikationen (3,13 i snit)
  • God chance for at begge hold skal bruge alle 3 point eller kan spille frit
  • Albanien leverede en fremragende kvalifikation og bliver af mange undervurderet. Desuden har de fået gang i målscoringen i de seneste testkampe

| Sidst opdateret:


Analyse

Et tidligt spil på gruppespillets tredje runde.

Spanien nye stil under Luis de la Fuente er ikke revolutionerende, men den nye trupsammensætning uden den store Barcelona kerne, som vi var vant til at se tilbage i 10erne, giver en noget mere dynamisk og målsøgende udgave af det spanske landshold. I kvalifikationen leverede man hele 25 scoringer i de 8 kampe. Det var selvfølgelig mod svingende kvalitet, men til sammenligning scorede England blot 22 gange, mens Frankrig leverede 29 scoringer, hvoraf 17 var mod Gibraltar.

Hovedargumentet for spillet og grunden til at jeg vælger at sætte dette tidligt, er at jeg har svært ved at forudse scenarier, hvor begge hold vil være tilfredse med et uafgjort resultat. Samtidig er det et drømmematchup, hvis begge hold skal bruge alle 3 point eller kan spille frit, hvilket jeg ser som de klart mest sandsynlige.

Gruppen består, udover de to hold, af Kroatien og Italien, og er af mange anset som den hårdeste af de seks grupper. Jeg har svært ved at se Spanien vinde de to første kampe, selvom det selvfølgelig ikke er et usandsynligt udfald. Er dette tilfældet vil Spanien formentlig spare en del spillere, men dermed får vi også en åben og uforsigtig kamp fra deres side. Har Spanien ikke vundet de første to, skal de formentlig bruge alle tre point, for at sikre sig førstepladsen og må derfor forventes at jagte mål.

For Albaniens vedkommende, har jeg svært ved at se dem hente mange point i gruppen. Jeg synes dog alligevel de undervurderes af mange og kan nemt se dem være i spil til at spille sig videre inden denne sidste kamp. For at de skal være tilfredse med et uafgjort resultat her, skal de dog formentlig som minimum have tilkæmpet sig en sejr i en af de første to kampe og det er der alligevel hele odds 9,0 og 7,1 for at de gør. Jeg tror dog godt de kan hente et enkelt point og dermed vil de stå i en situation, hvor de kan spille sig videre med en sejr. Har de omvendt tabt de første to, forventer jeg et hold der spiller frit og nyder deres sidste kamp ved slutrunden.

Ulempen for spillet, er at Albanien i deres betydningsfulde kvalifikationskampe, spillede ret så henholdende og tilspillede sig førstepladsen i gruppen med en 12-4 målscore. Derfor forudser jeg også få mål i deres første to kampe, men præmissen for dette opgør vil formentlig være en anden. Desuden har de fået lidt gang i målscoringen i deres seneste testkampe og vist at de kan spille offensivt, når der ikke er så meget på spil.

Hvis ingen af holdende kan bruge det uafgjorte resultat eller kan spille frit, vil denne pris med garanti falde når vi nærmer os opgøret. Jeg vælger at sætte spillet nu for at undgå prisfaldet, og fordi jeg ser minimal sandsynlighed for at scenarie, hvor begge hold kan bruge det ene point. Jeg synes prisen er sat som skulle kampen spilles i runde 1 eller 2 og derfor er der ikke taget nok højde for det noget mere løsslupne spil, som vi typisk ser i den tredje runde, hvor præmissen kan være en helt anden.

Odds 1,75 har hos mig værdi til 3 units ud fra en chancevurderingen på o/u 61%-39%

Flere spilforslag

23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Malmö FF vs KI Klaksvik Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Samuel Vincent Ruggeri vs Richard Gasquet Verona
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Internacional vs Rosario Central Copa Sudamericana Final Stage
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Reilly Opelka vs Aleksandar Kovacevic Atlanta ATP
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skriv første kommentar

Skriv et svar