Ajax vs FC Volendam – 2. nov. 20:00

Fodbold icon
Æresdivisionen | Eredivisie
Ajax vs FC Volendam
FC Volendam +1.50 (AH)
Tippet til 2.18
Tabt -1,00
Udgivet 1. nov. 13:40

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Ajax har ikke vundet i ligaen siden 12.august

✅ Ajax har tabt fem ligakampe i streg

✅ Volendam viser forbedring med to sejre i de tre seneste kampe

Det er helt forrykt så dybt Ajax er faldet i denne sæson. Den hollandske storklub ligger SIDST i Æresdivisionen med sølle 5 point i otte kampe. En historisk dårlig start, som den hollandske hovedstadsklub har umådeligt svært ved at spille sig tilbage fra.

Sæsonens hidtil eneste sejr i Æresdivisionen var i premieren mod Heracles den 12.august, og siden er det kun blevet til en sejr i 12 kampe på tværs af turneringer. Den sejr faldt 24.august over Ludogorets i Europa League-kvalen. Det står godt nok skidt til i Amsterdam. I ligaen har Ajax tabt 5 kampe i streg.

Ajax burde vende skuden før eller siden, for selvom holdet ikke er af tidligere sæsoners styrke, er kvaliteten altså til mere end en bundplacering i Æresdivisionen. Det har dog ikke været lutter sort uheld for Ajax indtil videre, i hvert fald ikke, hvis vi kigger på expected points for sæsonen, for her ligger de overraskende også sidst i tabellen. Det er tvivlsomt om den nye træner John van’t Schip får hanket så meget op i holdet til første kamp, at de begynder at ramme det forventede niveau.

Spillet skal selvfølgelig mest af alt ses som et spil mod et Ajax-hold i historisk krise. Volendam hører helt sikkert ikke til de bedste hold i Holland, men det er værd at bemærke, at gæsterne faktisk ligger til i toppen(5.plads) af expected points-tabellen, og at de har vundet to af de seneste tre kampe, samt at de i sidste sæson fik 1-1 ude på Johan Cruijff ArenA.

Med et odds på 1.29 for hjemmesejren skal der være værdi i at kigge gæsternes vej. Spillet her går hjem ved Volendam-sejr, X og Ajax-sejr på et overskydende mål.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Ajax – FC Volendam Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Ajax – FC Volendam

Ajax: Skader og karantæner

FC Volendam: Skader og karantæner

Ajax – FC Volendam Head 2 Head

Flere Tips

28. maj.
01:00
Units 1/10
Tippet til 3.20
Units 4/10
Tippet til 1.72
20:00
Units 1/10
Tippet til 1.72
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar