18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 65,6
TBP 100,6%
Hitrate 37,7%

Ajax-Besiktas-28. September 2021 18:45

Units 3/10 Tabt
Ajax vs Besiktas
Tadic scorer mindst 2 mål
28. september 2021 18:45
Nordicbet
Tippet til 5.70
Udgivet 28. september 2021 07:57
Besiktas ligner det rene slagtekvæg, når de i aften besøger Amsterdam. Rutinerede Dusan Tadic står med gode muligheder for at få sat nogle oplæg og/eller mål på kontoen.

32 årige Tadic er en af de absolut bærende kræfter på et meget formstærkt Ajax hold, der laver mål for sjov i øjeblikket.
Tadic er super farlig på frispark og så sparker han også straffe. Han er en kølig afslutter med et særdeles godt spark.

Tadic scorede 5 mål i 12 europæiske kampe forrige sæson, og 14 i hvad der svarer til 29 hele ligakampe.

Besiktas er totalt lammet af fravær til dagens kamp, og træneren har dermed måtte hive totalt uprøvede U19 spillere med på flyet for at kunne stille op.
7-8 stamspillere er ude til dagens kamp, mens 2 er fløjet med trods stor tvivl om de er i stand til at spille en hel eller halv kamp.
Hele deres bænk kommer til at bestå af reserver og helt uprøvede U19 spillere der aldrig har fået debut på førsteholdet.

Ajax ventes at stille med de samme 11 der bankede Sporting 1-5 i første runde.

Det er værd at notere sig at Tadic har spillet fuld tid i samtlige af hans europæiske kampe for Ajax. Ikke en eneste gang er han blevet skiftet ud i de 33 kampe han har spillet siden 2018.
Det siger sig selv at hans chancer for at sætte et billigt mål ind sent i dagens kamp er større end i så mange andre kampe, eftersom Besiktas sikkert både vil være trætte og have en masse uprøvede spillere inde til sidst.

Det kan meget vel ende med en storsejr til Ajax der ofte tæver svage modstandere hjemme i Amsterdam. Motivationen vil naturligvis være helt i top til en CHL kamp hvor de kan stå med 6 point på kontoen for 2 kampe, og dermed have halvandet ben videre i turneringen.

Fin betaling for at Tadic laver mindst 2 kasser!

Ajax – Besiktas Odds


Ajax – Besiktas Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar