18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -17,3
TBP 85,6%
Hitrate 36,1%

AGO-Izako Boars-26. April 2021 14:30

Units 3/10 Tabte
AGO vs Izako Boars
Over 2.5 maps
April 26, 2021 14:30
Udgivet April 25, 2021 20:08
Kamp: AGO – Izako Boars
Tip: Over 2,5 maps
Odds: 2,15
Bookmaker: Unibet
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

En polsk duel mellem to mandskaber, der prøver at finde et godt run af kampe og turneringer, så de for alvor kan rykke fremad på verdensranglisten. De to hold har dog kun et indbyrdes opgør på HLTV, hvilket endte med 2-1 sejr til Izako Boars i januar måned.

AGO har været i top 30 i verden i over en måned, men er gået lidt under radaren. For knap for 2 måneder siden havde de et godt run i Snow Sweet Snow 2, hvor man slog hold som SINNERS, Copenhagen Flames og NiP, men siden da har resultaterne svinget. Holdet er godt med gode spillere som snatcie og rallen, men de mangler at være stabile nok.

Izako Boars derimod er en lidt anden størrelse. Historisk ikke lige så succesfulde som AGO, men har vist gode takter. De vandt ESEA Advanced foran stærke mandskaber som Lilmix, SINNERS, BLINk og Movistar Riders, men har derudover heller ikke formået at være stabile nok i deres kampe. De har dog rutinerede Hyper og en godt talent i Szejn.

Kigger vi på maps, så spiller AGO ikke Overpass, og Izako spiller det ikke som reelt, men vil helt sikkert lade AGO banne det. Her har Izako så to store muligheder i enten at være Mirage eller Dust2, hvor de statistisk er rigtig gode, og bør have en fordel over AGO. Modsat så har AGO også flere muligheder, hvor Inferno eller Vertigo vil være maps hvor de har fordelen.

Generelt ser jeg AGO som en tand bedre, men de her nationale dueller er altid mere intense, fordi holdene kender hinanden godt. Jeg synes begge hold har fordele på deres map, hvor Izako især har to stærke kort imod AGO. Jeg finder god værdi i dette spil.


AGO – Izako Boars Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. april 2021 00:14.

AGO – Izako Boars Head 2 Head


Skriv et svar