18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 66,5
TBP 100,6%
Hitrate 37,7%

AGF-SoenderjyskE-27. September 2021 19:00

Units 2/10 Tabt
AGF vs SoenderjyskE
Eric Kahl scorer
27. september 2021 19:00
Nordicbet
Tippet til 10.00
Udgivet 27. september 2021 09:38
AGF´s nye offensive back ligner en mand der kommer til at levere godt med mål og oplæg denne sæson. Han har allerede markeret sig med 2 mål og 2 oplæg i hans første 7 kampe, hvilket er stærkt for et bundhold, der har fået en skidt sæsonstart.

Den dårlige sæsonstart er dog så småt ved at blive stoppet, men der skal 3 point mere på kontoen i aften, før krisen helt er afblæst.
De seneste 2 ligakampe er vundet med 1-0 over Vejle og 0-2 i Silkeborg, og i torsdags blev det også til en pligtsejr på 0-3 i pokalen over BK Frem.

Eric Kahl er en super offensiv venstreback/kantspiller, der søger meget med frem når der angribes. Indtil nu har det resulteret i 2 mål og 2 oplæg i hans første 7 kampe, og derudover har der været adskillige positive aktioner offensivt fra den blot 20 årige svensk/thailænder.

Betalingen for at han får scoret i aften hvor AGF er storfavoritter og ridder på en god bølge er helt åbenlyst alt for høj.
Samme betaling tilbydes eksempelvis på Nicolai Poulsen der nærmest aldrig scorer eller er målfarlig.

Sønderjyske ser sløje ud til denne sæson, men de fik dog en heldig 1-0 sejr i land senest da Brøndby var på besøg.
I onsdags fedtede dig sig lige akkurat videre i pokalen efter en 3-4 sejr mod B1913, i en kamp hvor Sønderjyske sejren ellers stod i sølle 1.05. Selvom en masse reserver blev luftet, er det naturligvis ikke godt nok at lade sig presse af så svag en modstander.
Faktum er dog at Sønderjyske har fået 2 sejre i træk, hvilket måske kan give dem lidt selvtillid frem mod aftenens svære opgave i Århus.

Jeg ved godt mange har udfordringer med at få noget igennem hos Nordicbet så jeg holder indsatsen nede på 2 units, selvom værdien egentlig er til meget mere.

AGF – SoenderjyskE Odds


AGF – SoenderjyskE Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar