18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AGF-SoenderjyskE-27. September 2021 19:00

Units 1/10 Vundet
AGF vs SoenderjyskE
1-tallet
27. september 2021 19:00
Unibet
Tippet til 1.79
Udgivet 27. september 2021 06:33
AGF ser ud til at have vendt bøtten efter den dårlige sæsonstart. Århusianerne er oppe på tre sejre i træk, hvis man inkluderer torsdagens pokalsejr over Frem. David Nielsen er gået tilbage til den velkendte 4-3-3, som ser ud til at passe AGF noget bedre end 3-5-2, som der blev praktiseret tidligere på året. Derudover ser energien ud til at være kommet igen, hvilket er en væsentlig del af AGFs spillestil. Defensiven er i klar bedring. Mikael Anderson er kommet ind med en masse dynamik på midtbanen, og nu mangler de vel egentlig bare at få Patrick Mortensen i gang oppe foran.

SønderjyskE hentede en grim, men yderst vigtig sejr i sidste weekends opgør mod Brøndby. Det lignede længe en 0-0 kamp, og men i overtiden sikrede SønderjyskE sig sejren med en kludret scoring. Det ændrer dog ikke på, at SønderjyskE ser ud til at have offensive problemer. I ny og næ viste ungarske Prosser lidt individuelle kvaliteter, men der er langt mellem de gode aktioner og offensiven ser stadig ikke optimal ud. De har scoret fem mål i ni kampe, hvilket er lavest af alle i Superligaen.

Et AGF-hold, der rider på en bølge af sejre overfor et SønderjyskE-mandskab, der stadig ser ud til at have det svært. Det bør blive en hjemmesejr til AGF. AGF har ikke tabt til SønderjyskE i de seneste 11 opgør, mens det er blevet til en hjemmesejr de seneste fire gange sønderjydere har været forbi Ceres Park.

AGF – SoenderjyskE Odds


AGF – SoenderjyskE Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar