AGF-Randers FC-1. August 2021 14:00

AGF vs Randers FC
Under 2.5 mål
14:00 1. august 2021
Tippet til 1.80
Units 4/10
Tabt
Udgivet 29. juli 2021 14:45
OBS: højeste odds er 1.84 ved NordicBet.

AGF og Randers spiller notorisk tætte og målfattige kampe.
David Nielsen og Thomas Thomasberg har som managers for de to klubber mødt hinanden 13 gange og hele 12 af disse kampe er gået under linjen.

AGF har set rigtig dårlige ud i deres sidste kampe – mest af alt offensivt. Mod nordiske Larne skabte de sølle 0.07 xG, og tillod 1.67 xG. Kampen endte 2-1 til nordirerne, men AGF’s mål kom på baggrund af et grotesk selvmål af Larne’s keeper. Defensivt hos AGF så især unge Hausner dårlig ud og han var da også på bænken i weekenden mod Nordsjælland. Her tillod man blot 0.76 xG, men skabte også kun selv 0.78 i en kamp, som endte 0-0. Angriber og anfører Patrick Mortensen har været ude i hele opstarten og er heller ikke med, når AGF torsdag spiller returopgør i Conference League-kvallen.

Randers har spillet lidt mere åbne kampe i starten af denne sæson, end de plejer. Mod Vejle var det dog primært i Vejles ende, chancerne kom og Randers holdt Vejle på 0.52 xG i en kamp, de vandt 2-0. Senest spillede de 1-1 mod OB, hvor xG endte 1.12 – 1.58 i OB’s favør. OB har dog set rigtig gode ud i deres første kampe. Anfører Erik Marxen har været tilbage i truppen til de sidste kampe, men er blevet skiftet sent ind. Han kan dog være klar til kampen her.

Man skal ikke tage fejl af, hvor meget der står på spil, når disse klubber mødes. Det er for begge klubber det nok største lokalopgør og kampene plejer være meget fysisk præget og afspejle to hold, som for alt i verden ikke vil tabe. Begge har det også bedst med at stå godt i kæderne og fokusere på omstillinger, så jeg kan godt forestille mig en meget låst kamp. Det eneste der skulle tale imod, er hvis Randers har fået fornemmelsen af at AGF er et såret dyr og går all in på sejren ved 1-1. Det tror jeg dog ikke, de vil gøre, og især ikke på udebane, hvor der formentlig sidder mere end 10.000 århusianere og bakker AGF op.

AGF – Randers FC Odds


AGF – Randers FC Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar