18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 967,6
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

AGF-OB-29. August 2021 18:00

Units 5/10 Vundet
AGF vs OB
Over 2.5 mål
29. august 2021 18:00
Nordicbet
Tippet til 1.94
Udgivet 29. august 2021 07:05
AGF er i kæmpekrise, og nederlaget på 2-0 til Viborg var et lavpunkt, hvor man spillede totalt uden energi. Patrick Mortensen kom dog igen til chancer, og han må snart begynde at byde til med mål efter solide kampe mod FCK og AaB forinden. AGF stillede med et rigtigt powerhold, men manglede i den grad kvalitet og er virkelig svækket på backs.

Det gav virkelig noget at indskifte Grønbæk og særligt Thorsteinsson, der kunne skabe noget på egen hånd og gav noget offensiv energi. Thorsteinsson ramte et passende tændingsniveau og var farlig på udfordringer, og jeg er ikke i tvivl om, at han kommer til at starte på venstresiden, hvor han får en suveræn match up overfor Robin Østrøm, som har været voldsomt udfordret, når han står overfor stærke drible-individualister.

OB er udover fraværet af Johnson Laursen også svækket af, at Kasper Larsen er ude og værre endnu, så er Oliver Christensen solgt til Hertha Berlin, hvilket betyder, at HC Bernat skal stå imellem stængerne, og det er en alvorlig svækkelse. Bernat en fin målmand, men det skal blive shaky med en ny ung og uerfaren keeper mod en rival på Aarhus Stadion.

OB var stærke offensivt mod Brøndby, da man lavede et flot comeback og spillede 2-2. OB spiller under Alm lidt mere direkte, og man skabte hele 2,41 på xG imod Brøndby. Mart Lieder har scoret i to kampe i træk, og jeg tror, han starter i front med Sabbi, Kadrii og Jebali bag sig, hvilket er en giftig duo med fart og kreativitet. De skal blive farlige overfor en vaklende AGF-defensiv, og Sabbi begynder at ligne en profil igen med sin pågåenhed. Han scorede mod Brøndby og havde endda to afslutninger på træværket.

OB er bedst, når de møder hold, der er lidt åbne og også gerne spille direkte. Man havde det f.eks. svært mod Silkeborg, der er enormt boldfaste, og har passer AGF bedre. AGF kan kun forbedre sig offensivt efter en svag præstation i Viborg, hvor flere spillere skuffede fælt. Kurminowski er ude igen, og jeg tror, det bliver tilbage i en formation med Patrick Mortensen alene på toppen og to høje kanter, mens Munksgaard igen også bør overtage på højreback.

AGF jagter sæsonens første sejr, og de er simpelthen tvunget til at gå efter sejren. Endnu en grund til, at jeg synes over-oddset er rigtigt flot.

AGF – OB Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 29. august 2021 17:55.

AGF – OB Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar