18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 46,1
TBP 107,7%
Hitrate 47,3%

AGF-FC Nordsjaelland-16. May 2021 17:30

Units 4/10 Vandt
AGF vs FC Nordsjælland
AGF vinder
May 16, 2021 17:30
Udgivet May 13, 2021 21:13
Kamp: AGF – FC Nordsjælland
Tip: 1-tallet
Odds: 1,85
Bookmaker: Unibet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .

Fansene er tilbage på de danske stadions og det har sat sit tydelige aftryk. 17 af 24 kampe efter tilskuerne er kommet tilbage er endt med hjemmesejre. Udover opbakningen til hjemmeholdet, er der ikke tilladt fans fra udeholdet, så fordelen kan vise sig at være endnu større end normalt.

AGF vandt senest 0-1 ude over de ellers stærke lokalrivaler fra Randers i en overbevisende præstation. Kampen før blev de spillet af banen i første halvleg ude mod FCK men var det klart bedste hold i anden halvleg.

AGF bør kunne lægge et fysisk pres på et ungt Nordsjælland hold som har det svært med denne type modstandere.

AGF kan egentlig godt bruge uafgjort i bestræbelserne på at holde Nordsjælland på afstand men vil man have en chance for at hente bronzemedaljer er det kun 3 points, der tæller. Jeg tror dog også de bliver presset frem af deres fans og vil forsøge at vinde kampen til sidste minut. AGF mangler midtbane manden Nicolai Poulsen som endnu engang må sidde over med karantæne. Det er en bet for spillet, men Kevin Diks har spillet pladsen før med fin succes. Gift Links er ligeledes i karantæne, men han er ikke startet inde på det sidste alligevel.

FC Nordsjælland fik i sidste runde 2-2 hjemme mod FCK, men FCK ‘vinder’ kampen 1.51 – 3.67 på expected goals og har generelt haft marginalerne med sig i foråret.

De har blot vundet 3 udekampe i sæsonen. Ude mod netop AGF vandt de 0-1, hvor AGF fik et meget tidligt rødt kort, dernæst vandt 0-3 over Lyngby i en kamp, hvor Lyngby brændte den ene store chance efter den anden og to sene mål efter et rødt kort til Lyngby lukkede kampen. Sidste udekamp de vandt.var mod Randers, hvor Nordsjælland scorer hele 4 mål på blot 1.80 xG. De har ikke leveret mange overbevisende præstationer på udebane og har det svært væk fra kunstgræsset i Farum. Naturgræs banerne er dog blevet bedre end de var tidligere på året. Nordsjælland må undvære Jacob Steen Christensen.


AGF – FC Nordsjaelland Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

AGF
FC Nordsjaelland
Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 18:08.

AGF – FC Nordsjaelland Head 2 Head


Skriv et svar