18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AGF-FC Koebenhavn-25. April 2021 19:30

Units 1/10 Tabte
AGF vs FC Koebenhavn
Under 2.5 mål
April 25, 2021 19:30
Udgivet April 25, 2021 00:30
Kamp: AGF – FC København
Tip: Under 2.5 mål
Odds: 2,04
Bookmaker: Nordicbet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Hvordan reagere man efter et 4-1 nederlag til ens rivaler, samtidig med man smider mesterskabet væk? Mesterskabet er efterhånden så langt væk fra de københavnske løver, at det kun handler om Europa og helst Champions League. En stor forhindring på denne vej hedder AGF, og det er også dagens modstander, der venter i det aarhusianske. Begge mandskaber står á point, men AGF har en bedre målscore som det ser ud lige nu.

For AGFs vedkommende var det på trods af nogle gode år under David Nielsen, nok ikke forventningen at man endnu engang skulle være i kamp om top-3. De er dog i en rigtig favorabel position lige nu, og de kan lige så godt drømme om Champions League. Det betyder for begge mandskaber, at tre point vil betyde usandsynligt meget, men omvendt vil et nederlag også betyde, at man er alt for langt væk fra Brøndby.

Ift. hvordan FCK kommer til at reagere på afklapsningen mod FC Midtjylland, så skal der efter at være lukket 4 mål ind, kigges på defensiven. Man vil stadig være uden Boilesen, der er et defensivt tab, men i seneste kamp udgik Rasmus Falk med en skade, og det vil omvendt være et rigtigt stort defensivt tab. 

Der kan forventes en meget intens duel mellem disse to mandskaber, hvor vi formentlig får en taktisk og fysisk betonet kamp at se. Vi forventer ikke et væld af chancer, og favoritværdigheden bør ligge på under 2,5 mål.


AGF – FC Koebenhavn Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

AGF
FC Copenhagen
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. april 2021 19:59.

AGF – FC Koebenhavn Head 2 Head


Skriv et svar