18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AGF-FC København-15. August 2021 18:00

Units 1/10 Vundet
AGF vs FC København
Over 2.5 mål
15. august 2021 18:00
Cashpoint
Tippet til 1.75
Udgivet 15. august 2021 07:06
I sidste sæson leverede AGF og FCK et par af de bedste kampe i sæsonen, da de stod ansigt til ansigt. Særligt de tre kampe i foråret var fyldt med dramatik, intensitet og ikke mindst mål.

AGF har fået en forfærdelig start på den nye sæson, hvor det blot er blevet til to point i Superligaen og samtidig et Europa-exit mod upåagtede Larne. Udskiftningen i truppen har været til at føle på, og når deres topscorer Patrick Mortensen samtidig har været ude, har det været svært for AGF. Patrick Mortensen gjorde comeback i århusianernes seneste kamp og det kan vise sig at være uhyre vigtigt for David Nielsen og co., både i forhold til at fastholde spillet, men også i forhold til at score.

FCK har vundet 4-2 i deres seneste to kampe, hvor særligt Mohamed Daramy har været flyvende. Da han blev skiftet ud senest mod Lok. Plovdiv gik københavnernes offensiv i stå. Ikke desto mindre er det positivt, at FCK har scoret fire mål i de seneste to kampe. Jonas Wind med to mål mod Brøndby i sidste weekend, og Pep Biel med mål i de seneste tre kampe. Det begynder at ligne noget for Jess Thorup. Defensiven er dog stadig vaklende, hvilket to mål imod på hjemmebane mod et bulgarsk mandskab er et meget godt billede på.

Fire af de seneste fem opgør mellem de to klubber er endt med over 2,5 mål, og tre af dem endda med minimum fem scoringer. Når det ovenikøbet er to vaklende defensiver og et AGF-mandskab, der spiller uden den store selvtillid, så er der god grund til at tro på endnu en målfest mellem AGF og FCK.

AGF – FC Ku00f8benhavn Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 15. august 2021 19:20.

AGF – FC Ku00f8benhavn Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar