18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AGF-Broendby IF-20. May 2021 20:00

Units 1/10 Tabt
AGF vs Brøndby IF
AGF vinder
20. maj 2021 20:00
Udgivet 20. maj 2021 07:05
Kamp: AGF – Brøndby
Tip: 1-tallet
Odds: 2,80
Bookmaker: ComeOn

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Der åbnede sig en kæmpe mulighed for Brøndby, da Midtjylland i går tabte til FC København i Parken, og dermed kan Brøndby selv afgøre mesterskabet. De er nemlig lige nu to point efter FC Midtjylland, så med en sejr vil de rykke ét point over FC Midtjylland. Derfor er der en del, der taler for en sejr til Brøndby. 

Der er dog bare lige det faktum at Brøndby er uden to af deres absolut vigtigste spillere i form af Jung og Lindstrøm. Den tyske forsvarsspiller har været en ekstrem vigtig del af Brøndbys bagkæde under Niels Frederiksen, da han er en del af de opbyggende spil. Det betyder også at med Jung ude, kan Niels Frederiksen være tvunget til at gå over til en 4-mands bagkæde igen, noget de ikke har praktiseret meget i denne sæson. 

Der er nok ikke meget tvivl om at Lindstrøm er Brøndbys vigtigste offensive spiller. Han har i denne sæson lavet 10 mål og 10 assist, og det er godt nok ikke lige så højt som Uhres 17 mål og 6 assists, men det er Lindstrøm, der skaber pladsen for Uhre. 

AGF har på papiret ikke noget at spille for, da de ikke længere kan nå FCK på 3. pladsen. Spørgsmålet er dog om det skal stoppe dem? Randers havde jo i sidste runde heller ikke noget at spille for, da de slog FC Midtjylland på udebane. Derudover skal vi også huske at David Nielsen har en stor stjerne hos FCK, og samtidig heller ikke har det bedste forhold til Brøndby – Derfor vil det være mærkeligt hvis ikke AGF bliver sat op til at gå 100% efter sejren.


AGF – Broendby IF Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

AGF
Brondby IF
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 20. maj 2021 19:55.

AGF – Broendby IF Head 2 Head


Skriv et svar