18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AGF-Brøndby IF-18. July 2021 19:00

Units 1/10 Vundet
AGF vs Brøndby IF
Begge hold scorer: ja
18. juli 2021 19:00
ComeOn
Tippet til 1.71
Udgivet 18. juli 2021 07:40
Superligasæsonen starter med noget af et brag mellem AGF og Brøndby. Begge klubber har sagt farvel til en lang række profiler i løbet af sommeren, og særligt for Brøndbys vedkommende, er der ikke hentet noget synderligt ind til at erstatte de profiler, som er væk. Begge klubber har dog et klart koncept, og er blandt de klubber, der har haft deres træner siddende længst, hvilket må give kontinuitet. Det er også vigtigt, når en ny sæson starter, og nye spillere skal køres i stilling.

AGF blev nummer fire i sidste sæson, og kan dermed se frem til europæisk fodbold, som starter allerede i næste uge. AGF er uden sidste sæsons topscorer Patrick Mortensen. Derudover er der tvivl om Frederik Tingager i midterforsvaret, hvilket vil være en stor svækkelse, da størstedelen af bagkæden fra sidste sæson er væk – ligesom Grabara er det.

Brøndby har også sagt farvel til deres førstemålmand fra sidste sæson, og to af de tre faste midterforsvarer. Derudover er den offensive profil Jesper Lindstrøm smuttet til Frankfurt. Det betyder, at der skal findes alternativer både i forsvaret, men også på de kreative del af midtbanen.

I de seneste fem opgør mellem de to klubber er det endt med at begge klubber kommer på tavlen. Og med nye målmænd i begge ender og to svækkede defensiv, bør der igen være gode muligheder for mål i begge ender.

AGF – Bru00f8ndby IF Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

AGF
Brøndby IF
Odds are subject to change. Last updated 18. juli 2021 18:57.

AGF – Bru00f8ndby IF Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar