18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 25,7
TBP 103,7%
Hitrate 46,7%

AGF – AaB-18. Oktober 2021 19:00

Units 5/10 Tabt
AGF vs AaB
AaB +0.25 (AH)
18. oktober 2021 19:00
ComeOn
Tippet til 1.95
Udgivet 4. oktober 2021 13:27
AaB ligner et væsentligt bedre hold end AGF på nuværende tidspunkt og derfor er det da også svært at se, de to hold skulle være på nogenlunde samme niveau, som det er vurderet af bookmakerne (når man trækker hjemmebanefordelen fra).

AGF havde lidt pil frem før de i weekenden mødte guldaspiranterne FC Midtjylland og tabte 4-0. Forinden havde de vundet tre kampe i træk, men modstanden var heller ikke prangende: Vejle, Silkeborg og SønderjyskE. Vejle og SønderjyskE ligger sidst, mens Silkeborg er oprykkere. Mod SønderjyskE spillede AGF dog en fin kamp, men mod Silkeborg skabte de stort set intet (0.48 xG) og er absolut ikke uheldige med at vinde 2-0. Mod Vejle (som er det klart ringeste hold i ligaen) spiller de også en meget tæt kamp og scorer på deres eneste store chance til slutresultatet 1-0. Det skal dog med, at AGF generelt har set bedre ud efter de har fået Andersson ind på midten og Bundu ind i angrebet.

AaB vandt til gengæld 4-0 over SønderjyskE i weekenden og det skal da også med, at alt bare klikkede for AaB i de første 60 minutter af kampen. Så mange muligheder skabte de heller ikke, men Marti Cifuentes har fået skabt et enormt solidt fundament. AaB står med 6 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag i de sidste 8 kampe. Det ene nederlag kom i forrige kamp ude mod Brøndby, hvor AaB tabte 2-1. Efter en fin første halvleg tabte aalborggenserne lidt pusten, men det hører med til historien, at deres angriber Makaric måtte udgå med en skade allerede i starten af kampen. Han har vist sig at være vigtigere end som så, og han kvitterede da også med 1 mål og 2 assists mod SønderjyskE. Mod SønderjyskE sad den defensive midt Pedro Ferreira over med karantæne, men han er også tilbage mod AGF.

En af AGF’s sponsorer har købt samtlige biletter til kampen og givet ud, så der må forventes fuldt hus på stadion. Det øger hjemmebanefordelen en smule. AaB kommer dog også med alle de fans, der er tilladt og der er ingen tvivl om i hvilken fanbase, der er den bedste stemning for tiden.

AGF – AaB Odds


AGF – AaB Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar