18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AGF-AaB-28. May 2021 19:00

Units 1/10 Tabt
AGF vs AaB
AGF vinder
28. maj 2021 19:05
Udgivet 28. maj 2021 07:17
Kamp: AGF – AaB
Tip: 1-tallet
Odds: 2,05
Bookmaker: ComeOn!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Årets sidste Superliga kamp er Play Off Finalen mellem AGF og AaB. Den danske Superliga bliver som bekendt opdelt i en Mesterskabsgruppe og en Nedrykningsgruppe halvvejs inde i sæsonen. Her har man valgt at lade det bedst placerede hold fra Nedrykningsspillet dyste mod 4. pladsen fra Mesterskabsspillet, for at motivationen stadig skal være til at finde for hold som AaB.

Der skal spilles om en plads i den nye UEFA Conference League, hvilket betyder europæisk fodbold og en stor økonomisk gevinst – Det vil altså være et kæmpe mål for begge mandskaber. Kampen spilles kun over en kamp, og her har AGF hjemmebanefordelen, da de trods alt sluttede højere end AaB. 

Det er nu over 5 måneder siden, at AGF og AaB sidst mødte hinanden. Dengang vandt AGF 3-0, mens det stadig var Peter Feher, der var i spidsen for holdet. Nu er det Cifuentes, der godt nok har fået gang i holdet, men som ikke har mødt modstand som AGF i lang tid. AaB  har været vant til at være de bedste boldspillere igennem hele Nedrykningsspillet, men det momentum skifter nu. AaB er også endnu engang uden Lucas Andersen, der desværre igen er blevet skadet. AGF mangler Hausner, men Juelsgaard bør kunne tage godt over.

AGF har haft muligheden for at spare kræfter i deres to seneste kampe, hvor der er blevet roteret grundigt hos David Nielsen. Modsat har AaB slidt i det for at sikre sig 7. pladsen. 


AGF – AaB Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 11:33.

AGF – AaB Head 2 Head


Skriv et svar