18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -10,8
TBP 86,9%
Hitrate 45,0%

Adrian Mannarino-Gianluca Mager-27. September 2021 18:30

Units 2/10 Tabt
Adrian Mannarino vs Gianluca Mager
Adrian Mannarino -2,5 partier
27. september 2021 18:30
Nordicbet
Tippet til 1.75
Udgivet 26. september 2021 22:51
Mandag aften skal Adrian Mannarino og Gianluca Mager dyste i Sofia, og umiddelbart ligner det et opgør som ligger særdeles godt til franskmanden.

Ovenstående postulat kan ikke understøttes af fransk dominans i den interne H2H statistik, for de to spillere har aldrig tidligere stået over for hinanden. Til gengæld bør baneforholdene gøre sandsynligheden for fransk succes markant højere. Tuneringen spilles på indendørs hardcourt, og ATP Sofia Open (250) har de foregående år haft en bane der ligger til den hurtige side, sammenlignet med det resterende af touren. Yderligere bidrager den geografiske placering med over 500 højdemeter, hvilket gør forholdene endnu hurtigere.

På indendørs hardcourt har Mannarino de seneste 12 måneder en win/loss statistik på 11/7. Her har han en samlet hold/ break statistik på 108 (84+24), hvilket er ganske habilt. Mannarino nåede også semifinalen her i 2020, så denne tunerings specifikke forhold passer ham også fremragende. Til sammenligning har Mager de seneste 12 måneder blot spillet én kamp på indendørs hardcourt, hvilket var i sidste uge, hvor han tabte i Metz. Dette skyldes at Mager spiller så mange grustuneringer som muligt i løbet af kalenderåret, hvor han også gør det fornuftigt og skraber en del rangliste point sammen. Forholdene her er dog langt hurtigere, hvilket bør gøre livet surt for den italienske baseline grinder.

Opsummeret:
– Baneforholdene er til den hurtige side, hvilket passer Mannarino bedst.
– Mannarino har tidligere vist fremragende spil i Sofia.
– Mannarino præsterer generelt fine stats på indendørs hardcourt.
– Mager spiller meget sjældent på indendørs hardcourt.

Mannarino dækker linjen på -2,5 partier.

Adrian Mannarino – Gianluca Mager Odds


Adrian Mannarino – Gianluca Mager Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

4 kommentarer

  1. Velkommen til Mads.
    Held og lykke med spillet 🙂

  2. Det ligner et godt spil 🙂

    Marathonbet har den til 1.79 som jeg er med på.

  3. Helt enig i spillet 🙂
    Dagens spil i tennis.

Skriv et svar