AC Milan vs Rennes – 15. feb. 21:00

Fodbold Europa League
AC Milan
Rennes
15. feb.
21:00
PC Betting-avatar PC Betting

Udgivet

Udgivet

15. feb.
21:00
Begge hold scorer: ja
Tippet til 1.83*
Tabt -5,00

Units

5/10
Begge hold scorer: ja 1.83*

Tip-boosters

  • Tunge defensive fravær hos Milan øger chancerne for Rennes scoring markant
  • Rennes er inde i en markant formkurve med otte sejre i træk, hvor man har scoret intet mindre end tyve mål i denne periode
  • Rennes har scoret i 15/16 af deres seneste Europa League kampe og man halter heller ikke ligefrem på udebane med otte sejre i de seneste tolv kampe i turneringen.

Analyse

Torsdag aften byder på et meget interessant opgør ved den første af to afgørende kampe i 1/16 finalerne i Europa League mellem Milan og Rennes. Begge hold er inde i en meget stærk formkurve og vil begge gå hårdt efter videre avancement i turneringen.

Milan formåede akkurat ikke at spille sig videre i Champions League i en hård gruppe med både Dortmund og Paris Saint-Germain, hvorfor den nu står på Europa League. Ligeledes er man slået ud af Atalanta i den italienske pokalturnering, mens man samtidigt synes afskåret fra titelkampen i den italienske liga. Det vil alt andet lige øge deres fokus på den her turnering med hensyn til at vinde et trofæ i denne sæson.

Rennes startede sæsonen med en lidt svag udvikling i den hjemlige liga, hvilket resulterede i, at klubben tilbage i november sidste år hentede Julien Stephan ind som træner igen. Siden da er det kun gået en vej for klubben og man har eksempelvis vundet sine seneste otte kampe i streg.

Rennes spillede sig videre fra gruppespillet i Europa League på en andenplads efter Villareal. I den franske liga er man i øjeblikket placeret som nummer syv med blot fire point op til de europæiske pladser og syv point op til Champions League pladserne.

Holdnyt Milan

Hjemmeholdet har noget af en defensiv krise, eftersom træner Stefano Pioli har bekræftet, at forsvarsspillerne Fikayo Tomori og Pierre Kalulu begge er ude med skader, hvilket også vil være gældende for anfører Davide Calabria, som blev skader i den seneste kamp mod Napoli og måtte udgå i første halvleg. Derudover er den italienske midtbanespiller Tommaso Pobega også ude med en skade.

Positivt er det modsat, at den tyske forsvarsspiller Malick Thiaw og danske Simon Kjær begge ventes at være klar efter at have genoptaget træningen i denne uge. Derudover ventes den nigerianske angriber Samuel Chukwueze også at være tilbage i truppen, efter at have afsluttet finalekampen i Africa Cup of Nations.

Holdnyt Rennes

Udeholdet er uden en lange liste af fravær, men dog en klar svaghed for holdet, at man mangler den talentfulde franske playmaker Enzo Le Fee, som er ude med en skade. Derudover er også den schweiziske midtbanespiller Fabian Rieder ude med en skade.

To spillere fra januar transfer vinduet kan desuden komme i spil i aftenens Europa League opgør. Rennes købte her den franske midtbanespiller Azor Matusiwa fra Reims for 15.5 mio. euro, mens man hentede forsvarsspilleren Azor Matusiwa fra Ghana hos Clermont for 11 mio. euro.

Spilforslag

Milan er klar favorit til at vinde aftenens opgør, hvilket giver rigtig god mening, men i lyset af formkurven hos Rennes sammenkoblet med deres offensive kræfter, så synes jeg værdien for, at begge hold scorer har en langt højere værdi.

Milan mangler nogle af deres bedste defensive spillere og med et så målfarligt hold som Rennes, så er det svært at forestille sig, at de ikke kan udnytte det i aftenens kamp. Rennes har ganske imponerende scoret hele tyve mål i de seneste otte kampe.

Jeg vælger at spille begge hold scorer og til fem units.

Empoli vs SSC Napoli
Empoli

Uafgjort

SSC Napoli

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere tips

20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
York vinder eller spiller uafgjort Solihull Moors vs York
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
15:00
Aarhus Fremad -1,25 (AH) Aarhus Fremad vs Nykøbing FC
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
15:00
Over 2,5 Hobro IK vs Fredericia
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Girona -1.00 (AH) Girona vs Cadiz
21. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Georges Mikautadze scorer når som helst Le Havre vs Metz
21. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:30
Over 2.5 mål Freiburg vs Mainz 05
21. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
America de Cali AH+0.25 Santa Fe vs America de Cali
22. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:45
Inter vinder AC Milan vs Inter
SPX-Francesco-avatar SPX-Francesco
SPX-Francesco-avatar SPX-Francesco
28. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Empoli AH+1.25 Atalanta vs Empoli
1. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Athletico Paranaense indenfor top 6 Brasilien – Top 6

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar