AC Milan vs Atalanta – 10. jan. 21:00

Profit
26,6
TBP
103,4%
Hitrate
57,3%
117 Tips
Fodbold icon
Coppa Italia | Coppa Italia
AC Milan vs Atalanta
AC Milan vinder
Tippet til 2.25
Units 8/10
Tabt -8,00
Udgivet 10. jan. 08:51

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Milan er imponerende stærke på hjemmebane. Milan har vundet seks ud af de seneste syv kampe hjemme på San Siro stadium med den flotte målscore 15:6

✅ Atalanta er meget hårdt ramt på offensiven med deres to absolut bedste stjerneangribere ude, hvor El Bilal Toruee fortsat er langtidsskadet, mens Ademola Lookman er fraværende for at spille Africa Cup of Nations for Nigeria.

✅ Milans offensive styrker bliver det afgørende punkt i mine øjne, hvor en lang række kvalitetsspillere står i kø for at få spilletid blandt disse pladser. Luka Jovic kan eksempelvis gå ind og blive målscorer i et pokalopgør for anden kamp i træk.

Vi skal til pokal kamp i Italien, hvor Milan og Atalanta mødes i kvartfinalen. Historisk set har hjemmeholdet aldrig gjort det fantastisk i pokalturneringen, hvor den seneste titel kom helt tilbage i 2003, mens man tabte i finalerne i 2016 og 2018. Det er meget det samme billede hos Atalanta, som fortsat aldrig har vundet turneringen.

Milan er inde i en solid formkurve og har startet det nye år med et par overbevisende sejr og senest med 3-0 over Empoli. Milan er placeret som nummer tre i ligaen og selvom der er en del point op til Juventus og Inter, så er de vel basalt set det eneste hold, som fortsat kan true i forbindelse med afgørelsen af det italienske mesterskab.

Atalanta er placeret som nummer seks i ligaen og kæmper fortsat om at placere sig blandt de attraktive Champions Pladser i tabellen. Formkurven er ligeledes stærk med tre sejre i de seneste fem kampe og blot et enkelt nederlag.

Holdnyt Milan

Hjemmeholdet er fortsat ramt af en del skader, hvor man specielt defensivt lider under fraværet af Fikayo Tomori, Malick Thiaw, Alessandro Fiorenzi og Pierre Kalulu. Andre skadede spillere er fortsat Tommaso Pobega, Marco Sportiello og Noah Okafor.

Derudover er Samu Chukwueze og Ismael Bennacer ikke tilgængelige, da de er indkaldt til deres respektive landshold for at spille Africa Cup of Nations.

Holdnyt Atalanta

Træner Gian Piero Gasperini har ganske få skader til opgøret, hvor blot Hans Hateboer, Rafael Toloi og El Bilal Toruee fortsat er fraværende.

Værst er dog fraværet af topscorer Ademola Lookman, som er udtaget til at spille for sit landshold Nigeria i Africa Cup of Nations. Lookman har scoret syv mål i ligaen og lavet tre assist og vil utvivlsomt mangle i udeholdets offensiv. Lookman har endvidere scoret to mål i klubbens to pokal kampe i denne sæson.

Spilforslag

Milan er imponerende stærke på hjemmebane og det tror jeg bliver et af de afgørende punkter i dagens opgør. Milan har vundet seks ud af de seneste syv kampe hjemme på San Siro med målscoren 15:6. Jeg tror simpelthen motivationen for en sejr vil være højere hos Milan hjemme end hos Atalanta. Udeholdet har desuden en lidt svag form på udebane, hvor det blot er blevet til en enkelt sejr i de seneste fem kampe.

Milan har et langt mere bredt og kvalitetfyldt hold end Atalanta, hvor der specielt blandt de offensive pladser er en knivskarp konkurrence.

Så selvom træner Stefano Pioli skulle give nogle rotationsspillere chancen i pokalopgøret, så snakker vi altså spillere af meget høj kvalitet, og som desuden er virkelig sultne efter af gøre god figur når man så endelig får spilletid.

Dette så vi senest med en fantastisk spiller som eksempelvis serbiske Luka Jovic, som har haft svært ved at få spilletid i ligaen, men som så scorede to mål i den overbevisende pokalsejr seneste med 4-1 på hjemmebane mod Cagliari. Milans offensiv er virkelig robust med spillere som Rafael Leão, Olivier Giroud og Christian Pulisic.

Jeg synes betalingen for hjemmesejr til Milan er ganske fornuftigt set i lyset af deres offensive styrker og robuste formkurve på hjemmebane. Sammenkoblet med solide fravær hos Atalanta både defensivt og offensivt, så spiller jeg hjemmesejren.

Opdag flere fodboldtips på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

AC Milan – Atalanta Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger AC Milan – Atalanta

AC Milan: Skader og karantæner

Atalanta: Skader og karantæner

AC Milan – Atalanta Head 2 Head

Flere Tips

19. jun.
Units 2/10
Tippet til 2.63
Units 4/10
Tippet til 2.40
15:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.55
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar