18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AC Milan-Cagliari-16. May 2021 20:15

Units 1/10 Tabte
AC Milan vs Cagliari
AC Milan -1.50 (AH)
May 16, 2021 20:15
Udgivet May 15, 2021 22:26
Kamp: AC Milan – Cagliari
Tip: AC Milan -1,5 (AH)
Odds: 2,10
Bookmaker: Unibet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

AC Milan har kurs mod klubbens bedste placering siden 2012/2013, hvor Milano-klubben endte som nummer tre. Efter Atalanta og Juventus’ sejre i går (lørdag), er der igen pres på Simon Kjær og co., hvis de skal indfri ønsket om Champions League-fodbold i næste sæson. Efter en lille downperiode, er AC Milan dog begyndt at se bedre ud, og særligt deres seneste kamp var imponerende. Her slog de Torino med 7-0 på udebane. Torino som lægger placeret side om side med dagens modstander, Cagliari. Derudover kommer AC Milan fra en 3-0 sejr over Juventus og 2-0 over Benevento. Defensiven har altså stået stærkt, og offensiven har scoret det nødvendige antal mål, endda uden Zlatan Ibrahimovic. 

Cagliari er tæt på at være reddet. Fem point har klubben fra Sardinien ned til Benevento på den forkerte side af nedrykningsstregen, og der er kun kun seks point tilbage at spille om. Cagliari er kommet fra baghjul og er faktisk uden nederlag i seks kamp i træk. Alligevel bør deres placering netop nu, give en smule ro i hovedet på spillerne. 

AC Milan har slået Cagliari i de seneste 15 opgør, de to klubber har mødt hinanden på San Siro. De seneste fire indbyrdes opgør er også endt med sikre AC Milan-sejre på enten 2-0 eller 3-0. De to klubber mødte hinanden på San Siro i et tilsvarende opgør i sidste sæsons sidste spillerunde, hvor Cagliari intet havde at spille for, og hvor AC Milan kæmpede for europæisk fodbold. Her vandt AC Milan 3-0. 

Selvom Cagliari ikke definitivt er reddet, så taler de indbyrdes kampe og AC Milans motivation efter at ende i top 4 for endnu en sikker sejr til de sort- og rødstribede.


AC Milan – Cagliari Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

AC Milan
Cagliari
Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 20:40.

AC Milan – Cagliari Head 2 Head


Skriv et svar