18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -42,0
TBP 73,6%
Hitrate 34,0%

AC Milan – Atletico Madrid-28. September 2021 21:00

Units 4/10 Tabt
AC Milan vs Atletico Madrid
Milan (Draw No Bet)
28. september 2021 21:00
Nordicbet
Tippet til 2.12
Udgivet 27. september 2021 11:56
Tirsdag aften er der en lækker kamp på programmet i Milano, når AC Milan tager imod Atletico Madrid i den hårde gruppe B i Champions League. Formen halter hos gæsterne for tiden, mens selvtilliden er høj i Milan efter en fornem sæsonstart. I min optik bør hjemmeholdet være større favoritter her.

Milan er ved at bringe sig tilbage som en fast bestanddel af toppen i Serie A efter nogle sløje år. Ganske fortjent snuppede de 2.pladsen i fjor, og i denne sæson er de også startet fornemt ud. Seks Serie A-kampe har kastet fem sejre og et enkelt X ude mod Juventus af sig, mens sæsonens hidtidige eneste nederlag kom i første runde af Champions League, hvor de tabte med 3-2 på Anfield til Liverpool. Den italienske klub har måske ikke det mest profilerede mandskab, men de spiller virkelig som et hold. Defensiven har gjort det upåklageligt i Serie A med blot tre indkasserede mål, mens de hjemme på San Siro har scoret 8 mål i de første tre hjemmekampe. Giroud er desuden tilbage fra skade.

De spanske mestre fra Atletico Madrid er kommet ok fra land i denne sæson. Men heller ikke mere end det. Syv kampe har kastet tre pointtab af sig allerede, og de to seneste sejre i La Liga mod Getafe og Espanyol er kommet på scoringer i dommerens tillægstid. Simeones mandskab er ikke kendt for at være et voldsomt offensivt mandskab, men for tiden står det værre til end normalt med chance-kreeringen. I tre af de seneste fire kampe er Atletico Madrid gået fra banen uden at score. I weekenden blev det til sæsonens første nederlag ude mod Alaves, og her lignede madrilenerne ikke et hold, som rammer topformen for tiden. Det samme gjorde sig gældende i første Champions League-runde mod Porto, hvor Atletico på trods af hjemmebanefordel, nok burde have tabt den kamp. Savic er stadig ude med karantæne i Atletico-forsvaret.

Umiddelbart mener jeg ikke, at der er stor forskel på de to hold i deres nuværende forfatning. Atleticos sejre i sæsonen har været snævre og mod overkommelige modstandere, mens de ikke har vundet når de er blevet matchet af blandt andet Athletic, Villarreal og Porto. Med den selvtillid, som pt. hersker i Milano og de indsatser de ligger for dagen, så forstår jeg ikke, at det er Atletico, som er favoritter her. Det bliver Milans første Champions League-hjemmekamp siden 2014, så der bliver helt sikkert kog på lægterne, og det er jeg ikke sikker på de formsvage spaniere kan klare. Jeg garderer dog, så indsatsen ryger retur ved X. Atletico har trods alt styr på defensiven.

AC Milan – Atletico Madrid Odds


AC Milan – Atletico Madrid Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar