AC Horsens vs FC København – 12. mar. 16:00

Profit
934,3
TBP
106,6%
Hitrate
47,2%
3031 Tips
Fodbold icon
3F Superligaen | Superligaen
AC Horsens vs FC København
FC København -1.50 (AH)
Tippet til 2.33
Units 5/10
Vundet +6,65
Udgivet 12. mar. 07:37

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Horsens er helt forfærdeligt spillende med tre nederlag på stribe og dårlige præstationer til følge.

✅ FCK ligner et hold, der drøner mod mesterskabet og særlig Daramy er i storform.

✅ Horsens slider med defensiven og har Magnus Jensen i karantæne.

Helt hårdt sagt, så ligner det lidt de gode mod de dårlige i dette opgør, og de seneste resultater peger da også i den retning. FCK har vundet fire kampe i træk inklusiv pokalkampen mod Vejle og i alle fire kampe har man holdt buret rent. Det er en ret klar indikation på, at man er i kontrol, er velorganiserede og har en helt ny base under Neestrup, end hvad man har set tidligere fra FCK.

Derudover har man masser af bredde og offensiv kvalitet og særligt Daramy har ligner den spiller han var, da han blev solgt til Ajax. Et uhyggeligt individuelt niveau, der gør, at han kan skille en modstander ad ene mand. Lige pt. ligner Horsens et hold, der er nemt at skille. Man har store defensive kvaler og har indkasseret hele 10 mål i de første tre kampe.

Det har været tough for Brolin, der har erstattet Delac i målet. Svenskeren har ikke været skyld i målene, men han har heller ikke lavet de pointgivende redninger, som man så Delac lave i efteråret, og det skaber måske lidt mistro op igennem holdet. Delac er nu tilbage i truppen, men får eftersigende ikke en startplads i dette opgør.

Horsens meget ukarakteristisk forsvaret elendigt i de første tre kampe dette forår, og det bliver absolut ikke bedre, at man har Magnus Jensen ude med karantæne. Den store midtstopper, der switcher mellem angriber- og stopperpositionen er en enormt vigtig spiller for Horsens. Med Gomez, Killerich og Ludwig som stopper-trio kommer man virkelig også til at mangle power og styrke i luften – særligt inde centralt.

Det bliver en svær kamp for Horsens, der møder et selvtillidsfuldt FCK-mandskab, der bare kommer bragende og har en 7-0-sejr med i bagagen. Jeg tror, det bliver et stort tryk mod Horsens mål, og det får de svært ved at parere med den tilstand, de er i lige pt. Horsens er ikke noget stærkt omstillingshold, og derfor skal det være via godt forsvarsspil og udnyttelse af standarder, at man sikrer sig et resultat her. Korthuset kan dog hurtigt vælte, hvis man møder mere modgang, og derfor kunne jeg også godt finde på at tage en højere alternativ linje på FCK med som sidespil.

FCK har Khocholava og Cornelius tilbage, og sidstnævnte kan godt være givende i et indhop overfor en modstander uden deres stærkeste duelspiller. FCK er uden Christian Sørensen, hvilket er en svækkelse. Elias Jelert har været fuldstændig fremragende i foråret, og han trækker nok over i venstre side for at give plads til Kevin Diks i højre. Det er helt sikkert en svækkelse af FCK, men ikke så stor, at værdien trækkes ud af spillet.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

AC Horsens – FC København Odds

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

AC Horsens
FC København
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 12. mar. 15:59.

Forventede startopstillinger AC Horsens – FC København

AC Horsens: Skader og karantæner

FC København: Skader og karantæner

AC Horsens – FC København Head 2 Head

Flere Tips

23. mar.
Units 5/10
Tippet til 1.83
20:45
Units 2/10
Tippet til 2.08
20:45
Units 1/10
Tippet til 3.25
Vis flere

Skriv et svar