AC Horsens vs FC Helsingør – 13. maj 2022 19:00

1. Division Oprykningsspil | 1. Division
Under 2.5 mål
Tippet til 1.90
Units 1/10
Tabt -1,00
Udgivet 13. maj. 10:02
888
AC Horsens er kommet lidt fra baghjul i NordicBet Ligaen, hvor de har hentet både Helsingør og Lyngby. AC Horsens har blot tabt en tabt i forårssæsonen (netop til Helsingør), men har ellers buldret derudaf. AC Horsens kommer med fire sejre i træk, senest 2-1 mod Lyngby. AC Horsens har ikke scoret nær så mange mål som de andre to andre oprykningskandidater, men med rækkens bedste defensiv, så har det ikke været nødvendigt. AC Horsens har blot indkasseret 25 mål i 28 kampe.

FC Helsingør fik langt om længe en sejr, da de i sidste runde slog FC Fredericia efter en periode med fem nederlag i træk. De fem nederlag har betydet, at FC Helsingør har kastet det der lignede en sikker oprykningsplads over styr. I starten af foråret spillede FC Helsingør til nul i de første fire kampe, men herefter har defensiven ikke holdt samme høje niveau. Dog må man forvente, at defensiven prioriteres i dag i den vigtige topkamp.

De tre foregående opgør mellem de to klubber er endt 0-1, 1-0 og 0-1. Det er ikke ligefrem fordi det kalder på en målfest. Læg dertil, at det er så ufattelig tæt i toppen af rækken, at et nederlag vil være en katastrofe. Umiddelbart lever AC Horsens bedst med uafgjort, men for Helsingør vil det heller ikke være en katastrofe at komme fra Horsens med ét point. Vi forventer en kamp, hvor begge hold vil have et nervøst og afventende udgangspunkt – og hvor der fokuseres mest på det defensive.

AC Horsens – FC Helsingør Odds


AC Horsens – FC Helsingør Head 2 Head


Flere Tips

24. sep.
20:45
Units 5/10
Tippet til 1.91
Units 1/10
Tippet til 1.72
Units 4/10
Tippet til 1.91

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar