AC Horsens – SønderjyskE – 30. januar 2022 13:00

AC Horsens – SønderjyskE
Under 3 (AH)
13:00 30. januar 2022
Tippet til 2.02
Units 5/10
Tabt
Udgivet 30. januar 2022 07:29
Træningskampen mellem Horsens – SønderjyskE spilles i Brandrupdam på en åben kunstgræsbane, og vejret raser med vindstød af stormstyrke og konstante vindpust, der vil være forstyrrende og gøre betingelserne umådeligt svære. Horsens forsøger gerne at spille langs græsset, men det er ikke to mandskaber, der har styrkerne i den fase, og det bliver svært at sætte noget sammen med længere bolde, hvilket gør mulighederne for at forsvare ekstra gode.

SønderjyskE har spillet en enkelt træningskamp, hvor de holdt nullet og vandt 2-0 over Kolding IF. SønderjyskE har sæsonen igennem haft udfordringer med at lave mål, og det er da også offensivt, at man har sine kvaler og har forsøgt at forstærke sig med en ung amerikaner samt Nicolai Thomsen. De kommer næppe til at have den store impact allerede nu.

Horsens har slået Aarhus Fremad 5-0 og Randers 2-1 i deres to træningskampe. Randers scorede først i 88’ minut, og Horsens holdt dem længe fra fadet, mens Aarhus Fremad ikke formåede at nette. Disse træningskampe bliver ofte meget urytmiske pga. mange udskiftninger i løbet af kampen, og både SønderjyskE og Horsens har unge kræfter med i truppen, der også skal have tid.

Jeg synes, det er voldsomt med en linje på 3 asian i en kamp, hvor vejret kommer til at give noget nær umulige betingelser. Derudover er det ikke offensivt stærke mandskaber. Horsens laver ganske vist en del mål i 1. division, men denne test er trods alt på et andet niveau, og der er notorisk få mål i kampene mellem de to jyske klubber, der kun har spillet over linjen en enkelt gang i de seneste 15 møder. To gange er det blevet 0-0, og jeg tager gerne et lille sats på en dødbider i blæsevejr til odds 19,50, som er voldsom stor værdi.

Kampen kan streames her: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=rOLw0baSmbE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0VT6kuvSnsncxWZx3WhxuCo0kDzA3pb5o8_BmGjYiyFSHUYbPTEKltXxI

AC Horsens – SønderjyskE Odds


AC Horsens – SønderjyskE Head 2 Head


Flere Tips

4. juli 2022
Units 2/10
Tippet til 2.50
Units 3/10
Tippet til 1.84
5. juli 2022
Units 3/10
Tippet til 2.16
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar