AC Horsens-HB Køge-23. July 2021 19:00

AC Horsens vs HB Køge
Begge hold scorer: ja
19:00 23. juli 2021
Tippet til 1.73
Units 1/10
Tabt
Udgivet 23. juli 2021 06:22
Selvom det er premierekamp, så ligner det på forhånd et topopgør og et opgør mellem to af de stærkeste mandskaber i 1. division.

AC Horsens har netop forlænget med cheftræner Jens Berthel Askou, og ser ud til, at gå benhårdt efter en hurtig returbillet til Superligaen. Deres træningskampe op til sæson har også været opløftende for Den Gule Fare. To uafgjorte kampe mod Superliga-mandskaber, Silkeborg IF og Randers FC, er fulgt op med 2-0 sejre over henholdsvis Kolding IF og 1. divisionskollegaerne FC Fredericia.

HB Køge har været særdeles aktive på transferfronten i løbet af sommeren, hvor et hav af profiler fra både 1. division, men også udlandet er hentet til. Blandt de mest markante er offensivspilleren Bruninho og den tidligere Liverpool-back, Jon Flanagan. HB Køge spillede 2-2 i deres seneste træningskamp mod FC Helsingør. Tidligere i preseason har de slået Nykøbing FC med 3-0, mens de har tabt 2-0 til Malmö FF.

Både Jens Berthel Askou og Daniel Agger har udtrykt, at de vil spille offensiv fodbold, der begejstrer, så selvom der er tale om sæsonens første kamp med point på spil, så kan et mål til et af holdene nemt sætte gang i tingene, og tvinge det modsatte hold frem i jagten på point. Begge klubber har ambitioner om at blande sig i toppen og det bør også kunne ses på kvaliteten af spillet.

AC Horsens – HB Ku00f8ge Odds


AC Horsens – HB Ku00f8ge Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar